طلاق، عاقبت یک دنبال‌کننده ساده راهکار‌هایی ساده برای سرگرم‌کردن بچه‌ها در آپارتمان‌های کوچک سهم نابرابر زنان از اقتصاد | واکاوی موانع پنهان کارآفرینی در ایران اشتغال زنان با رویکردی خانواده‌محور | وقتی نادیده‌گرفتن کار خانگی، امنیت اقتصادی زنان را تهدید می‌کند مهلت ارسال آثار به کنگره بین‌المللی شعر زنان مقاومت تمدید شد برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی با محوریت زن معاصر و ارزش‌های الهی در دی‌ماه سهم ۳۳ درصدی زنان خراسان رضوی در صدور مجوز‌های کسب‌وکار ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است احتمال اضافه شدن سرمربی سابق سرخ پوشان به تیم ملی فوتبال زنان هفته چهارم لیگ برتر والیبال زنان برگزار شد| کسب نتیجه برتر برای تیم‌های مدعی قهرمانی نخستین بانویی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، درگذشت (۲۹ آذر ۱۴۰۴) اجرای برنامه غربالگری سلامت جسمی زنان سرپرست خانوار در کشور واکنش متفاوت زنان به ابتلا به برخی بیماری‌های عصبی پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی تا توهین پیامکی، ارث و تغییر نام زنانِ پیوند و تداوم در شاهنامه| از دختران شاه یمن تا مادر منوچهر مرگ مادر، فقدانی فراتر از نبودن یک آغوش
سرخط خبرها
الناز دارابیان: با تشکر آقا، خستگی چهار ساله‌ام برطرف شد

الناز دارابیان: با تشکر آقا، خستگی چهار ساله‌ام برطرف شد

  • کد خبر: ۲۰۲۲۹۲
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
بانوی ورزشکار البرزی گفت: وقتی به‌عنوان یک خانم محجبه در عرصه ورزشی حضور دارم دیده شدن نماد فاطمی‌ بزرگ‌تر از مدال‌هایی است که گرفتم.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

الناز دارابیان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درخصوص دیدار اخیری که رهبر انقلاب با ورزشکاران داشتند و از بانوان به صورت ویژه تشکر کردند، اظهار کرد: با تشکری که آقا کردند همه خستگی چهارساله‌ام درآمد. این دیدار نشان داد رهبری تا این حد دقیق، ریزبین و نکته‌سنج هستند و اتفاقات را رصد می‌کنند.

دارابیان افزود: آنجا که فرمودند تشکر می‌کنم از بانویی که با رژیم صهیونیستی مبارزه نکرد و با نامحرم دست نداد، این حاشیه‌ها از خود ورزش بیشتر نباشد کمتر نیست. این یعنی حاشیه‌های ارزشی، ثقل و ارزشش می‌تواند از خود ورزش در عرصه جهانی بیشتر باشد.

بانوی ورزشکار پارالمپیکی با اشاره به اهمیت حفظ حجاب توسط بانوان ورزشکار ابراز کرد: باید در جامعه حضور داشته باشیم تا دیده شویم و جزو اقلیت نباشیم. در مقابل اتفاقات اخیر که رخ داد و جامعه را به سمت بدحجابی کشاند ما مسئولیت سنگین‌تری به دوش داریم تا بتوانیم دوباره ایران را به رنگ و بوی فاطمی‌ دربیاوریم.

دارابیان تأکید کرد: در حال حاضر هجمه رسانه‌ای و فضای مجازی بسیار زیاد شده است و ما باید در مقابل آن‌ها فضاسازی فرهنگی را به حدی تقویت کنیم و بالا ببریم تا جایی که جوان را به سمت خودمان سوق بدیم.

این بانوی قهرمان ورزشی تصریح کرد: وقتی به عنوان یک خانم محجبه در عرصه‌های ورزشی حضور دارم دیده شدن نماد فاطمی‌که حجاب است بزرگ‌تر از مدال‌هایی است که به‌دست آوردم و برایم ارزشمند است.

گفتنی است الناز دارابیان، بانوی قهرمان البرزی در بازی‌های پاراآسیایی‌هانگژو ۱۴۰۲ در ماده پرتاب دیسک صاحب مدال طلا شد و در پایان مدال ارزشمندش را تقدیم کودکان شهید غزه کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.