آثار روانی نگاه ابزاری در استخدام خانم‌ها | خلأ امنیت روانی در محیط کار به پله نخست استخدام یا همان آگهی جذب رسیده است پیگیری لایحه الحاق ایران به سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی «مهربانو»؛ پویش مهربانی و ایثار با اهدای خون بانوان تربیت با تئاتر | «رستن»، نمایشی زنانه در جستجوی حقیقت شانزدهمین نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» | حکیم: جهان باید مانع جنایت‌های رژیم صهیونیستی شود در پیاده‌روی اربعین، مهمانی آداب‌دان باشیم از آن استقبال سرد تا این جاودانگی محض! نایب‌قهرمانی بانوان خراسانی در والیبال‌نشسته قهرمانی کشور نرمش‌هایی برای کمردرد‌های عصبی خاطره انگیز مثل خیابان یازدهم شرقی سعادت آباد یکی داستان است پر آب چشم گاهی خریدار حال هم باشیم بانوانی که روز‌های ملتهب جنگ تحمیلی را پوشش خبری دادند هیچ روزمان شبیه دیروز نیست استکان‌های نقره‌ای که دست به‌دست شد نقش مؤثر رسانه «شهربانو» در روایت بانوان شهر مشهد + فیلم حجاب‌استایل‌ها؛ تهدیدی برای پوشش اصیل اربعین درخشش والیبالیست مشهدی در حوالی هیمالیا! طوبی خانم، گنجینه صبر و عاشقی به مناسبت سالروز درگذشت مادر رهبر معظم انقلاب | خاطره مقام معظم رهبری از مادرشان
سرخط خبرها
تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری در طرح ملی شکوه مادری

تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری در طرح ملی شکوه مادری

  • کد خبر: ۲۰۳۲۷۹
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: دو هدف عمده شامل تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری را در طرح شکوه مادری دنبال می‌کنیم.

فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرانیوز بیان کرد: یکی دیگر از مسائلی که در سال‌های اخیر و در کشور تبدیل به بحران شده است، مسئله جمعیت و فرزندآوری است لذا سند قانون جوانی جمعیت نوشته شد تا زمانیکه این دوران طلایی وجود دارد این پنجره جمعیتی بسته نشود، و به این مسئله کمک کرد تا با هدف تکریم جایگاه مادری و ترویج فرزندآوری؛ شاهد فرزندآوری در بین زوجین باشیم و این بحران جمعیتی را مدیریت کنیم.

دژبرد اظهار کرد: در چهار سال اخیر چهارمین طرح ملی شکوه مادری که هر ساله در ایام میلاد حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود، طراحی و اجرا شده است که اولین دوره آن سال۹۹ بود و دو هدف عمده شامل تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری در جامعه را پیگیری می‌کرد لذا در این طرح مادرانی که بیش از ۳ فرزند دارند و همچنان در سنین باروری هستند را شناسایی و تکریم کردیم.

وی تشریح کرد: در سال اول ۷۰۰۰ مادر ثبت نام کردند و تولیت آستان قدس رضوی با سفر سه روزه تمامی این افراد به مشهد مقدس و یک وعده تنعم در مهمانسرای حضرت رضا (ع) موافقت کردند و سال بعد بدون اطلاع‌رسانی از رسانه‌های ملی، تعداد اعضا به ۲۸۰۰۰ نفر رسید و در حال حاضر در سه سطح مشخص مادران بیش از ۳ فرزند و زیر سن ۴۰ سال، بزرگوارانی که طی سال‌های اخیر به ما پیوستند و فرزند چهارم به بعد را بدنیا آوردند و عزیزانی که به عنوان دوستداران و حامیان جمعیت هستند و به صورت خودجوش در زمینه تحقیقات و تشویق بر افزایش جمعیت فعالیت دارند را در این طرح دخیل کردیم.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده کرامت رضوی همچنین در خصوص، شبکه مادران یاور نسل رضوی با عنوان طرح شمیم رضوی نیز عنوان کرد: در همه محلاتی که مادران شرکت کننده در رویداد شکوه مادری حضور دارند، حلقه‌ها و هسته‌هایی متشکل از ۵ تا ۸ مادر را جذب کرده و کار‌های ترویجی را برای مادران و با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند و کمک خواهند کرد تا ما ظرفیت مردم را برای حل بحران جمعیت به کارگیریم.

وی افزود: تاکنون نزدیک به ۵۰۰۰ هسته شمیم رضوی در استان‌ها، شهر‌ها و محله‌های مختلف تشکیل شده است. نزدیک به ۳۰۰۰ نفر از این عزیزان در ۲۰ جلسه آموزشی شرکت کردند و ماهیانه و مستمر گزارشات فعالیتشان را کنترل می‌کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.