ناگفته‌هایی از فعالیت‌های همسر شهید رهبر انقلاب برای اعتکاف واکنش فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان به ترور «افسانه عقیلا» | در انتظار انتقامی سخت باشید آیا آمار ۱۸ میلیون جوان مجرد، سیاه‌نمایی است؟ خانه‌داری | با چند ترفند ساده برای پوست کندن زنجبیل تازه آشنا شوید آشپزی | معرفی دستور پخت سیب‌زمینی پیتزایی که کودکان عاشقش هستند تجربه ابتلا به سرطان پستان برای همه زنان یکسان نیست حدود ۶۰ درصد زنان شاغل با کم‌تحرکی مواجه‌اند | سهم بیش از ۴۷ درصدی بانوان به عنوان نیروی کار رسمی و غیررسمی در جهان شهیده افسانه عقیلا که بود؟ | روایت ناگفته از نحوه شهادت فرمانده شهیده حوزه مقاومت بسیج خواهران مهرستان در عملیات تروریستی امروز شهیده «افسانه عقیلا» در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵) غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم
سرخط خبرها
تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری در طرح ملی شکوه مادری

تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری در طرح ملی شکوه مادری

  • کد خبر: ۲۰۳۲۷۹
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: دو هدف عمده شامل تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری را در طرح شکوه مادری دنبال می‌کنیم.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرانیوز بیان کرد: یکی دیگر از مسائلی که در سال‌های اخیر و در کشور تبدیل به بحران شده است، مسئله جمعیت و فرزندآوری است لذا سند قانون جوانی جمعیت نوشته شد تا زمانیکه این دوران طلایی وجود دارد این پنجره جمعیتی بسته نشود، و به این مسئله کمک کرد تا با هدف تکریم جایگاه مادری و ترویج فرزندآوری؛ شاهد فرزندآوری در بین زوجین باشیم و این بحران جمعیتی را مدیریت کنیم.

دژبرد اظهار کرد: در چهار سال اخیر چهارمین طرح ملی شکوه مادری که هر ساله در ایام میلاد حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود، طراحی و اجرا شده است که اولین دوره آن سال۹۹ بود و دو هدف عمده شامل تکریم جایگاه مادری و ترویج فرهنگ فرزندآوری در جامعه را پیگیری می‌کرد لذا در این طرح مادرانی که بیش از ۳ فرزند دارند و همچنان در سنین باروری هستند را شناسایی و تکریم کردیم.

وی تشریح کرد: در سال اول ۷۰۰۰ مادر ثبت نام کردند و تولیت آستان قدس رضوی با سفر سه روزه تمامی این افراد به مشهد مقدس و یک وعده تنعم در مهمانسرای حضرت رضا (ع) موافقت کردند و سال بعد بدون اطلاع‌رسانی از رسانه‌های ملی، تعداد اعضا به ۲۸۰۰۰ نفر رسید و در حال حاضر در سه سطح مشخص مادران بیش از ۳ فرزند و زیر سن ۴۰ سال، بزرگوارانی که طی سال‌های اخیر به ما پیوستند و فرزند چهارم به بعد را بدنیا آوردند و عزیزانی که به عنوان دوستداران و حامیان جمعیت هستند و به صورت خودجوش در زمینه تحقیقات و تشویق بر افزایش جمعیت فعالیت دارند را در این طرح دخیل کردیم.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده کرامت رضوی همچنین در خصوص، شبکه مادران یاور نسل رضوی با عنوان طرح شمیم رضوی نیز عنوان کرد: در همه محلاتی که مادران شرکت کننده در رویداد شکوه مادری حضور دارند، حلقه‌ها و هسته‌هایی متشکل از ۵ تا ۸ مادر را جذب کرده و کار‌های ترویجی را برای مادران و با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند و کمک خواهند کرد تا ما ظرفیت مردم را برای حل بحران جمعیت به کارگیریم.

وی افزود: تاکنون نزدیک به ۵۰۰۰ هسته شمیم رضوی در استان‌ها، شهر‌ها و محله‌های مختلف تشکیل شده است. نزدیک به ۳۰۰۰ نفر از این عزیزان در ۲۰ جلسه آموزشی شرکت کردند و ماهیانه و مستمر گزارشات فعالیتشان را کنترل می‌کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.