تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد واکنش معنوی ستاره روسی کشتی جهان به محرومیت از رقابت‌ها با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) مرگ نان و کلمات | شاعری که شعر را به شعله بدل کرد واکنش مداحان اهل بیت(ع) به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون  واریز بیش از ۷میلیارد تومان زکات فطریه ۱۴۰۴ به حساب کمیته امداد خراسان رضوی تشریح خدمت‌رسانی حرم مطهر رضوی به زائران نوروزی | از توزیع ۲ میلیون افطاری تا میزبانی از ۱۰۰ هزار زائر خارجی تشکیل کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رئیس جمهور در مشهد | عارف: پیگیر و پای کار مطالبات مردم در حوزه زیارت هستیم فرصتی برای پژوهشگران علوم انسانی و اسلامی در دانشگاه رضوی اصل تربیتی برخورد غیر‌مستقیم با جوان از تو حرکت، از خدا برکت | ۴ دلیل فضیلت تأمین معاش از منظر اهل‌بیت (ع) ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است زیارت آسان و ارزان؛ مطالبه ملی | تشکیل کارگروه ملی زیارت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ حجت‌الاسلام ماندگاری به فرد معترض در مسجد جمکران چه بود؟ + فیلم تشرف معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت بارگاه نورانی امام رضا (ع) بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
سرخط خبرها

آیین تجلیل از برگزیدگان چهارمین رویداد «شکوه مادری» برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۳۳۹۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۲
آیین تجلیل از برگزیدگان چهارمین رویداد «شکوه مادری» برگزار می‌شود
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی از برگزاری آیین تجلیل و تکریم از برگزیدگان چهارمین رویداد «شکوه مادری» و مادران مقاومت در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه دژبرد با اشاره به برگزاری ۳ دوره موفق رویداد ملی «شکوه مادری» از سال ۹۹ تاکنون اظهارکرد: این رویداد با هدف تکریم جایگاه مادر و ترویج امر خیر فرزندآوری و افزایش جمعیت توسط مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی کلید خورده و تاکنون برکات بسیار زیادی را نیز به همراه داشته است.

وی به دو بخش ملی و استانی این رویداد اشاره کرد و گفت: در همین راستا برگزیدگان بخش ملی از سراسر نقاط کشور به همراه همسر و فرزندان خود به مدت ۳ روز به مشهد مقدس مشرف شده و در کنار زیارت حرم قدسی حضرت رضا (ع) و اقامت و پذیرایی از آن‌ها، در آیین اختتامیه این رویداد همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) حضور خواهند یافت.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی اضافه کرد: با همکاری مدیریت کانون‌های خدمت رضوی در استان‌های سراسر کشور نیز منتخبان استانی این طرح همزمان با روز جمعیت سال ۱۴۰۳ مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به ادوار مختلف برگزاری رویداد شکوه مادری، بیان کرد: در سال نخست این رویداد از مادران زیر ۴۰ سال که دارای سه فرزند و یا بیشتر بودند و فعالیت اجتماعی داشتند ثبت‌نام شد؛ در این رویداد هفت هزار نفر شرکت کردند و از ۱۸ نفر تجلیل به عمل آمد.

دژبرد گفت: گام دوم این رویداد نیز در سال ۱۴۰۰ رقم خورد به طوری که مخاطبان این رویداد ملی به ۲۸ هزار نفر رسید؛ از این تعداد ۱۶ نفر برگزیده کشوری شدند و بقیه برگزیده‌ها نیز در استان‌های خود مورد تقدیر قرار گرفتند و مادران دارای ۳ فرزند و بیشتر به مشهد و زیارت امام رضا (ع) دعوت شدند.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر در سال ۱۴۰۱ نیز دو گزینه دیگر به رویداد ملی شکوه مادری اضافه شد؛ این بار فعالان حوزه جمعیت نیز مورد توجه این طرح قرار گرفتند و برای آن‌ها برنامه‌هایی در نظر گرفته شد.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی درباره سومین رویداد «شکوه مادری» در سال ۱۴۰۱ افزود: در این رویداد از مادران جوان کمتر از ۴۰سال فعال اجتماعی، فرهنگی و علمی و دارای حداقل ۳ فرزند در سطح کشور، ثبت نام و تجلیل شد. همچنین از مادران عضو شبکه شکوه مادری که در فاصله رویداد اول تا سوم صاحب فرزند چهارم و بیشتر شدند تقدیر و هدیه ویژه‌ای نیز به مادرانی که فرزندان متولد شده خود را در این بازه زمانی «رضا» یا «معصومه» نامگذاری کردند، اهدا شد.

وی به برگزاری پویش مردمی «شکوه مادری» در سومین مرحله از این برنامه اشاره کرد و گفت: به منظور ترویج فرزندآوری و تربیت فرزند، فعالان این عرصه نیز معرفی و حائز کسب هدایایی شدند؛ مادران موفق در عرصه تربیت فرزند، مادران فرزندان خاص، خیران و واقفان عرصه فرزندآوری، کنشگران فعال فرهنگی اجتماعی مروج فرزندآوری، کادر درمانی متخصص (پزشکان، ماما‌ها و...) حامی فرزندآوری، اقشار دوستدار جمعیت (صاحبخانه ها، فروشندگان پوشاک و لوازم بهداشتی و...)، مسئولان و مدیران حامی جمعیت در دستگاه‌ها و نهاد‌ها در زمره این افراد بودند.

دژبرد با اشاره به اختتامیه شکوه مادری در سال ۱۴۰۱، تصریح کرد: در این رویداد که درباره فرهنگ‌سازی برای فرزندآوری است از ۴۰ نفر از برگزیدگان تقدیر شد؛ این تعداد شامل ۱۶ نفر از مادران جوان دارای بیش از سه فرزند که فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی داشتند، ۱۶ نفر از مادران شرکت کننده در دو رویداد قبلی شکوه مادری سال‌های گذشته که پارسال نیز صاحب فرزند جدید شدند و ۸ نفر از حامیان و دغدغه‌مندان حوزه جمعیت، بود.

وی افزود: در این دوره بیش از ۴۶ هزار نفر مادر از سراسر کشور در رویداد ملی شکوه مادری شرکت کردند که ۱۵ هزار نفر حائز شرایط بودند و از این میان چهل نفر به عنوان برگزیده ملی انتخاب شدند.
دژبرد به نقطه متمایز دوره چهارم رویداد شکوه مادری اشاره کرد و گفت: بخش تجلیل از هنرمندان و رسانه‌نگاران نیز در قالب بخش هنر و رسانه به رویداد امسال افزوده شده تا تمامی افرادی که در این حوزه دستی بر آتش دارند بتوانند با ارسال کلیپ، مستند، فیلم کوتاه و نماهنگ در این رقابت مادرانه حضور پیدا کنند.

آیین تجلیل از برگزیدگان چهارمین رویداد «شکوه مادری» سه‌شنبه ۱۲ دی‌ماه سال جاری با حضور تولیت آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->