مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
شهربانو بهترین مدل عملیاتی از روایت بانوان برای کشور است

شهربانو بهترین مدل عملیاتی از روایت بانوان برای کشور است

  • کد خبر: ۲۰۳۷۶۴
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
فعال امور زنان و خانواده گفت: روایت شهربانو می‌تواند بهترین مدل عملیاتی باشد که در جای جای کشور ما مورد بهره برداری قرار بگیرد و دیگر استان‌ها نیز با سبک و سیاق خود، آن را اجرا کنند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

لیلا لندی اصفهانی در گفتگو با شهربانو اظهار کرد: رویداد شهربانو، روایت بیش از یک قرن و یک کار زیر ساختی در حوزه‌ی بانوان است که شناسایی شده و بخش اعظم آن را بانوان تشکیل می‌دادند.

لندی اصفهانی بیان کرد: بیش از ۵ سال است سوژه‌هایی که در رویداد شهربانو توسط خبرنگاران معرفی شد طی جلسات متعدد، روایت چهره به چهره، تحقیق و جستجو، کتاب‌ها و تألیفات، این شناسایی‌ها انجام شده که از لحاظ علمی کاملا صحیح بوده و منجر به شبکه سازی شده است.

وی افزود: این شناسایی و شبکه سازی علاوه بر مرتبط سازی افراد مختلف به یکدیگر، باعث استعدادیابی و استعداد پروری می‌شود و فرآیندی استاد شاگردی را تعریف می‌کند.

لندی خاطرنشان کرد: بانوان هنرمند می‌توانند از دانسته‌های بایگانی و سوژه‌های این رویداد و تحقیق‌هایی که در خصوص زنان مشهدی صورت گرفته شبکه‌ای اطلاعاتی تهیه کنند و پیشکسوتان این حوزه‌ها را معرفی کنند.

عضو فعال دفتر امور بانوان شهرداری اصفهان با بیان این مطلب که با معرفی سوژه‌های شهربانو الگوسازی هم رخ می‌دهد ادامه داد: اگر به دختران و زنان امروزی بگوییم الگوی شما حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) هستند ممکن است به دلیل مقام عصمتی که این بزرگواران دارند، نپذیرند.

اما با توجه به اینکه اکنون عصر رسانه است؛ وقتی شما با هنر، الگوسازی و روایت گری این موضوع را به تصویر می‌کشید، این دختر و زن امروزی ما که به دنبال الگوپذیری است، می‌پذیرد. همین امر هم باعث می‌شود که بانوان ما که خود از ارکان مهم و مؤثر خانواده و جامعه هستند، در این حیطه‌ها به یک مرجعیت علمی و عملی برسند.

لندی اصفهانی تصریح کرد: متأسفانه خیلی از بانوان با مدارک دانشگاهی در فرهنگ ایرانی-اسلامی داریم که به دلیل فاصله گیری از مباحث هویتی و روایت، از مسیر اصلی دور شدند؛ اما اینچنین فرایند‌ها و رویداد‌هایی از جنس شهربانو در شبکه سازی و مرتبط سازی الگو‌های صحیح موثر هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.