روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
جزئیات جدید از بازنشستگی پیش از موعد بانوان

جزئیات جدید از بازنشستگی پیش از موعد بانوان

  • کد خبر: ۲۰۳۸۵۸
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در خصوص نقش اجتماعی زنان و اقدامات صورت گرفته در این زمینه گفت: تلاش‌هایی صورت گرفته و عمده تلاش در این زمینه فرهنگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در مراسم تجلیل از ۱۸ استاد زن پراستناد دانشگاه تهران اظهار کرد: باید نقش زنان را در خانه و اجتماع در سطح کلان به واسطه خودشان و آقایان اصلاح کنیم. منعی در قانون برای تصدیگری زنان وجود ندارد، اما چگونه است که از زنان چندان در مدیریت‌های کلان استفاده نمی‌شود؟

خزعلی تصریح کرد: رهبر انقلاب نیز فرمودند باید برای این مسئله چاره اندیشی شود و نباید در انتصابات زنان را فراموش کرد.

او گفت: کاری که این دولت انجام داده؛ در وهله اول انتصاب زنان در شورا‌های عالی تصمیم گیری و تصمیم سازی و ارتقای پست مشاوره به همترازی با معاونت یا مدیرکلی بود. همه شورا‌های کلان و تصمیم گیر موظف شدند در شورا‌ها حتی از زنان و ریاست آن‌ها استفاده کنند.

معاون رئیس جمهور با ذکر مثالی از وزارت نیرو و توسعه حضور زنان در سمت‌های مدیریتی در این دستگاه افزود: این وزارتخانه مدیران زن خود را سه برابر کرده و سطح کار از منظر کیفی بهتر شده است. جلسات منظمی در این دستگاه تشکیل می‌شود و مشارکت نظام‌مند نتایج خوبی داشته است و وزارت نیرو با خاموشی‌های سال قبل و چالش‌های دیگری که وجود داشت با اقدامات و برنامه ریزی درست، توسعه نیروگاهی و… توانسته است خیلی از مسائل را حل کند.

وی بیان کرد: مباحث دیگری در خصوص آسیب زدایی از زنان، بیمه زنان خانه دار، بیمه ناباروری و بیمه زنان باردار تا پایان شیردهی و فرزندان آن‌ها تا ۵ سال و… همه از جمله اقدامات خوب در زمینه زنان بوده است البته شعار می‌دهیم، ولی تا بودجه و ساختار نباشد، نمی‌توان کار خاصی کرد. ساختار نباید در حد مشاوران ادارات باقی بماند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در زمینه بودجه تسهیلات و اعتباراتی را برای زنان و آسیب‌هایی که متوجه آنهاست باید در نظر گرفت که کار‌های خوبی هم صورت گرفته است. یک درصد تکلیف مالیات دستگاه‌ها برای حوزه زنان، سه برابر سال قبل می‌شود.

خزعلی افزود: ما قانون زیاد داریم، اما در عمل می‌لنگیم. اعطای زمین و این دست تسهیلات برای زنان انجام شده، ولی کافی نیست. رویداد زنان تأثیرگذار شروع شده و حتما زنان تأثیرگذار را معرفی کنید تا هم تقدیر شوند و آن‌ها را بشناسیم. این زنان تأثیرگذار می‌توانند در زمینه‌های علمی، فناوری، اقتصادی، کارآفرینی، هنر و فرهنگ و رسانه باشند. با معرفی این زنان می‌توان با هم افزایی، شرایط را پیش ببرد و پشتیبانی از آن‌ها را بیشتر کرد.

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که با یک درصد و دو درصد دانشمند زن ایرانی داشتیم آسیب‌هایی که گاهی متوجه فعالیت زنان می‌شود را شنیدیم و توسعه شغل منعطف برای زنان جزو برنامه‌های ماست.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور در واکنش به درخواست به وضعیت بازنشستگی زنان گفت: تخفیف‌هایی برای زنان در این خصوص صورت گرفته است، اما با توجه به کسری صندوق‌های بازنشستگی، بازنشستگی پیش از موعد زنان بعید است و فکر نمی‌کنم تخفیف‌های دیگری در نظر گرفته شود، اما با این وجود این موضوع را پیگیری می‌کنم.

خزعلی تاکید کرد: برخی موافق و برخی مخالف این مسئله هستند بعضی از زنان معتقدند حالا که فرزندانشان بزرگ شده اند بهتر می‌توانند به اشتغال خود بپردازند. برخی هم با توجه به کسری بودجه صندوق بازنشستگی می‌گویند بعید است در بازنشستگان تغییری ایجاد شود و شاید باید این امر اختیاری باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.