مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
دختران مجرد برای فریز تخمک نیاز به اجازه پدر دارند؟

دختران مجرد برای فریز تخمک نیاز به اجازه پدر دارند؟

  • کد خبر: ۲۰۴۱۵۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: اجازه پدر برای فریز تخمک توسط دختران بالای ۳۰ سال پایه قانونی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه قاسم‌پور، با اشاره به مصوبه مجلس در برنامه هفتم مبنی بر امکان فریز تخمک و بهره مندی از بیمه پایه مربوط به آن، برای دختران مجرد بالای سی سال، درباره اینکه آیا این اقدام نیازمند اجازه پدر هست یا نه؟ اظهار کرد: مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه مربوط به پوشش بیمه‌ای این خدمات درمانی است و اینکه گفته شود برای این امر، دختران نیاز به اجازه پدر دارند، پایه قانونی ندارد.

وی ادامه داد: همچنین طبق صحبتی که با برخی مسئولان مربوطه در مراکز مرتبط داشتم، رویه این مجموعه‌ها هم این‌گونه نیست و دخترانی که به سن قانونی رسیده‌اند صرفا با امضای برگه رضایت توسط خودشان، می‌توانند اقدام به این امر کنند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: تحولات سبک زندگی و جمعیتی موجب شده که ازدواج بخشی از جامعه دختران در سنین بالاتر از ۳۰ سال رقم بخورد و این دختران تمایل داشته باشند برای حفظ باروری خود از روش‌های پزشکی بهره برند. در همین راستا در مجلس و در برنامه هفتم توسعه مصوب کردیم که این روش پزشکی مشمول خدمات بیمه پایه نیز شود.

پیش از این دکتر علی صادقی‌تبار، رئیس مرکز فوق‌تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا، با اشاره به تبصره بند "ب" ماده ۸۱ لایحه برنامه هفتم توسعه مبنی بر امکان فریز تخمک و بهره‌مندی از بیمه پایه مربوط به آن در دختران مجرد بالای ۳۰ سال، اعلام کرده بود که به طور کلی فرایند درمان ناباروری با رعایت اصل محرمانگی انجام می‌شود، ولی اگر دختر خانمی که دوشیزه است بخواهد اقدام به فریز تخمک کند باید با اذن پدر این کار را انجام دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.