آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی
سرخط خبرها
تولیدات هنری باید متناسب با تعالی جایگاه خانواده و مادر باشد

تولیدات هنری باید متناسب با تعالی جایگاه خانواده و مادر باشد

  • کد خبر: ۲۰۵۸۷۵
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جایگاه مقام مادران شهدا، گفت: رویکرد ما در حوزه فرهنگ و هنر باید تعالی جایگاه خانواده و مادر باشد و همه تولیدات هنری باید این موضوع مهم را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیین گرامیداشت مقام مادر و روز زن شنبه- ۲۳ دی ماه- با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، عاطفه خادمی مشاور اجتماعی وزیر، فاطمه قاسم پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی و جمعی از بانوان همکار در وزارت فرهنگ در محل تالار وحدت برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین اظهارداشت: حلول ماه رجب و ولادت امام محمد باقر (ع) را خدمت همه خواهران و مادران بزرگوار تبریک عرض می‌کنم. این نشست قرار بود در روز مادر و ایام ولادت حضرت زهرا (س) برگزار شود، ولی حادثه تروریستی کرمان باعث تاخیر در برگزاری آن شد.

وی بیان کرد: مادر در فرهنگ ما مصداق کامل ایثارگری و فداکاری است و همه ما نسبت به مادرانمان چنین حسی را داریم.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه در وزارت فرهنگ می‌خواهیم معیار‌های مهم فضیلت و اخلاق را در جامعه گسترش دهیم، اظهارداشت: رویکرد ما در حوزه فرهنگ و هنر باید تعالی جایگاه خانواده و مادر باشد و همه تولیدات هنری باید این موضوع مهم را تقویت کنند.

اسماعیلی با اشاره به تصویر بهم ریخته‌ای که از خانواده در فرهنگ مادی غربی به وجود آمده است، تاکید کرد: در غرب خانواده از بین رفته و تعداد فرزندانی که بدون حضور پدرانشان رشد می‌کنند به اعداد بسیار نگران کننده‌ای رسیده است؛ اگر این فرهنگ معیوب بخواهد در قالب آثار هنری وارد جامعه ما شود اثرات مخربی ایجاد می‌کند که ما باید مانع آن شویم.

وی افزود: هنرمندان ما باید همت کنند که ریشه‌های اصیل بومی و اجتماعی را در آثارشان به نمایش گذارند و نباید تحت تاثیر القائات رسانه ای، فرهنگی و هنری وارداتی قرار بگیریم.

اسماعیلی گفت: مادران شهدا و همسران جانبازان الگو‌های همیشگی ایثار در جامعه هستند و ما در حوزه فرهنگ و هنر در قبال آن‌ها کم کاری کرده ایم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.