درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود معرفی چند راهکار ساده به مادران باردار برای حضور ایمن در عزاداری‌های ماه محرم خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست
سرخط خبرها
برای کاهش مشکلات زنان شاغل چه باید کرد؟

برای کاهش مشکلات زنان شاغل چه باید کرد؟

  • کد خبر: ۲۰۶۱۷۰
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴
معاون رئیس جمهور در امور زنان و بانوان گفت: ممکن است فشارکاری زنان شاغل و زنان خانه‌دار با یکدیگر متفاوت باشد، اما هریک از این بانوان مشغله‌های خاص خود را دارند که ممکن است از لحاظ روانی مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد کند، که باید هر یک از آن‌ها حمایت شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی، در خصوص کیفیت سلامت روان بانوان گفت: یکی از مسائل مهم در رابطه با کیفیت سلامت روان بانوان، سبک زندگی است. ممکن است فشارکاری زنان شاغل و زنان خانه‌دار با یکدیگر متفاوت باشد، اما هریک از این بانوان مشغله‌های خاص خود را دارند که ممکن است از لحاظ روانی مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد کند.

وی در ادامه افزود: بنابراین باید برای بهبود کیفیت سلامت روان بانوان، بر روی سبک زندگی خانواده‌ها، سبک زندگی کارمندی و کمتر شدن فشار‌های زندگی و روانی اقداماتی انجام داده شود و از خانم‌های شاغل پشتیبانی کنیم. البته خانم‌های خانه‌دار هم به گونه دیگری تحت فشار و نیازمند آموزش و پشتیبانی هستند که باید از آن‌ها نیز با توجه به مسؤولیت خانه داری حمایت شود.

خزعلی در خصوص امتیاز‌هایی که برای بهبود کیفیت زندگی بانوان شاغل در نظر گرفته شده توضیح داد: طبق قانون همه خانم‌های کارمند دو روز در ماه از مرخصی بهره‌مند هستند، اما برخی از سازمان‌ها و یا مشاغل این مسئله را اعمال نمی‌کنند. در این خصوص یک سری قانون‌های کلی که از طرف اداره استخدامی طراحی شده برای همه بخش‌های دولتی ابلاغ شده است. اما بخش‌های خصوصی می‌توانند به صورت متغییر به این قوانین عمل کنند.

وی در ادامه در خصوص مرخصی زایمان بانوان، بیان کرد: همچنین دستگاه‌های خصوصی در کم و زیاد کردن مرخصی‌های زایمان و امور زنان دستشان بازتر از دستگاه‌های دولتی است. البته دولت می‌گوید که دستگاه‌های خصوصی هم حق کم و زیاد کردن این مسئله را ندارند، اما عملاً این اتفاق در برخی از مشاغل انجام می‌شود.

راهکار‌های معاونت زنان برای کم کردن مشغله‌های زنان شاغل

خزعلی درباره راهکار‌های دولت برای کمتر کردن مشغله‌ها و فشار‌های روانی زنان شاغل اظهار کرد: در این راستا باید شغل را برای زنان به گونه‌ای تعریف کنیم که خانم‌ها ضمن رسیدگی به خانواده، بتوانند آرامش لازم را برای تربیت فرزندان داشته باشند. دقیقاً شغل منعطف به همین منظور برای خانم‌ها تعریف شده است. این اقدام در مراحل تصویب است و امیدواریم تا سال آینده آن را به طور کامل در دستگاه‌های مختلف مطرح و نظرسنجی‌ها انجام شود تا با یک جمع‌بندی به تصویب نهایی برسد.

وی درباره اقدامات معاونت زنان در زمینه ایجاد آرامش در خانواده‌ها گفت: از آنجایی که آرامش خانم‌ها به آرامش خانواده مربوط می‌شود، سعی کرده‌ایم با تشکیل ۹ کارگروه در حیطه‌هایی که به بانوان مربوط می‌شود، به صورت تخصصی کار کرده و زمینه‌های آموزش خانواده‌ها را فراهم کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره برنامه‌های آموزشی این معاونت توضیح داد: ما از طریق سازمان اداره استخدامی یک مجموعه برنامه‌های آموزشی تنظیم کرده‌ایم که قرار است این برنامه‌ها در تمام ادارات به صورت یک دوره مطرح و تمام کارمندان «خانم‌ها و همسرانشان» برای داشتن یک زندگی بهتر با امتیازاتی که برایشان در نظر گرفته شده شرکت کنند.

وی در ادامه افزود: در رویداد خانواده هم مسئله مهارت‌های زندگی و مهارت‌آموزی برای چگونگی مدیریت بسیاری از بحران‌ها و مسائل روحی و سلامت جسمانی و تغذیه تدارک دیده شده است. وظایف گروه‌های ۹ گانه شامل مدیریت و تربیت خانواده، موفقیت و مهارت خانواده، سلامت، جمعیت و نشاط خانواده، بازی و اوقات فراغت خانواده، محیط زیست و نقش خانواده، سفره و تغذیه خانواده، رسانه خانواده، مد و لباس خانواده و فرهنگ و میراث ناملموس است.

برنامه می‌دهیم، اما اجرایی نمی‌شود

وی در پاسخ به این سؤال که چرا در برخی از زمینه‌ها اقدامات ملموسی در امور زنان انجام نمی‌شود، بیان کرد: ما برنامه را ارائه می‌دهیم و از دستگاه‌ها می‌خواهیم که آن‌ها را اجرا کنند، حتی از آن‌ها پشتیبانی هم می‌کنیم، اما نمی‌توانیم به طور کامل وارد حیطه اجرا شویم؛ بنابراین در برخی از موارد ممکن است اجرایی حاصل نشود.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.