نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر سن ازدواج زنان، یکی از متغیر‌های مؤثر بر فرزندآوری ابتلا به پوکی استخوان، تهدیدی برای یک‌سوم زنان کشور سهم پایین زنان کشور در اهدای خون
سرخط خبرها
راه اندازی کمپین خلاقیت ویژه مسائل زنان مشهدی با نگاه به مسائل شهری

راه اندازی کمپین خلاقیت ویژه مسائل زنان مشهدی با نگاه به مسائل شهری

  • کد خبر: ۲۰۶۴۱۶
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸
مدیرکل خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد گفت: یکی از اقدامات کارخانه نوآوری و خلاقیت در حوزه بانوان ایجاد کمپین‌های خلاقیت با نگرش به مسائل زنان در حوزه شهری است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

سیدرحمان میرزائیان در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: اگرچه ما در حوزه ایده پردازی و خلاقیت تفکیکی بین خانم‌ها و آقایان در مجموعه کارخانه نوآوری و خلاقیت قائل نیستیم؛ اما خانم‌ها در این حوزه نقش پررنگ و فعالی دارند و شرکت‌های دانش بنیانی را به ثبت رسانده‌اند.

میرزائیان بیان کرد: حدود ۴۰ درصد از فریلنسر‌ها را در کارخانه خانم‌ها تشکیل می‌دهند. همچنین مدیریت برخی شرکت‌های استارتاپی که در کارخانه نوآوری و خلاقیت مشغول هستند توسط بانوان اداره می‌شود.

وی ابراز کرد: یکی از اقدامات کارخانه نوآوری و خلاقیت در حوزه بانوان ایجاد کمپین‌های خلاقیت با نگرش به مسائل زنان در حوزه شهری است که نخستین تجربه این کمپین را ویژه بوستان‌های بانوان با حضور ۱۵ گروه از سازمان‌های مختلف شهرداری مشهد اجرا کردیم تا افراد ایده و راهکار‌های خود را ارائه دهند.

میرزائیان افزود: این ایده‌ها توسط کارشناسان تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفته و از سه ایده برتر تقدیر به عمل آمد. اجرای ایده نهایی نیز در حال حاضر که مربوط به استفاده از تلفن همراه در بوستان‌های ویژه بانوان بود تا به لحاظ عرفی و شرعی مشکلی برای افراد به وجود نیاید در حال بررسی مالی و اجرایی است. 



ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.