آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور تولد بیش از ۱۹ هزار نوزاد در استان البرز در سال ۱۴۰۴ آیا پرخاشگری کودک زنگ خطر است؟ | تقویت رفتار مثبت، یکی از راهکار‌های مقابله با عصبانیت پوشش بیش از ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بیمه‌های اجتماعی ادامه سیر نزولی فرزندآوری در کشور| آمار سقط جنین در دوران جنگ کاهش داشته است رهبر شهید: پدیده خواهران طلبه برای انقلاب آبروست بانوی ملی پوش اسکواش: تمرکز اصلی ما روی بازی‌های آسیایی ناگویا است برگزاری چهار مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان| ارزیابی فنی یکی از شاخص‌ها است با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان نقش مهم والدین در کاهش یا تشدید اضطراب در کودکان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید امیر بنیمین شیرزاد مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است آیا تعداد بانوان اهداکننده خون در کشور افزایش می‌یابد؟ سرمربی استقلال: لیگ فوتسال زنان ظرفیت برگزاری با ۱۶ تیم را ندارد نرخ مشارکت زنان در اشتغال کشور ۱۸ درصد است
سرخط خبرها
همزمان با روز جوان؛ گلریزان ۱۱۰ نیکوکار مشهدی برای نوعروسان احسان پذیر کشور

همزمان با روز جوان؛ گلریزان ۱۱۰ نیکوکار مشهدی برای نوعروسان احسان پذیر کشور

  • کد خبر: ۲۱۳۲۶۶
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
میلاد علی اکبر (ع) بهانه‌ای شد برای گردهمایی ۱۱۰ نیکوکار مشهدی در جشن گلریزان تا جهیزیه ۸۸۸ نوعروس در کشور تامین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این جشن گلریزان در شب ولادت حضرت علی اکبر (ع) و همزمان با اهدای ۴۰۰ جهیزیه برگزار شد و خیران نیک اندیش برای سال ۱۴۰۳ و دهه کرامت هم پیمان شدند تا ۸۸۸ نوعروس دیگر را روانه خانه بخت کنند.

بنیاد کرامت رضوی در سراسر کشور با مشارکت نیکوکاران و خادمیاران رضوی آستین همت بالا زده تا این اتفاق خجسته تکرار شود.

فاطمه دژبرد، مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در حاشیه اهدای جهیزیه در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار می‌کند: مدیریت امور بانوان بنیاد کرامت رضوی در راستای صیانت و اعتلای نهاد خانواده و با همیاری تشکل‌های مردمی، اقدام به برگزاری پویش "حسنا" کرده است.

او توضیح می‌دهد: «حامیان سنت نبوی ازدواج» که مخفف آن «حسنا» می‌شود، خیرانی هستند که از سراسر کشور حمایت کننده زوج‌های تحت پوشش بنیاد کرامت می‌شوند.

دژبرد به همکاری شبکه خادمیاران رضوی و کانون‌های بانوان و خانواده در سراسر کشور برای اجرای پویش حسنا اشاره کرد و افزود: ۴۰۰ جهیزیه به نوعروسان احسان پذیر در سراسر کشور اهدا در این مرحله اهدا شد که ۳۰ زوج مشهدی بودند.

دژبرد ابراز امیدواری می‌کند: نیکوکارانی که در جشن اهدای جهیزیه و گلریزان حسنا دعوت شدند برای تامین جهیزیه در سال ۱۴۰۳ نیز این همیاران بنیاد کرامت باشند.

بنیاد کرامت رضوی حامی خانواده

حمید استاد آقا، مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی نیز در گفتگو با شهرآرانیوز می‌افزاید: امیدواریم با همت نیکوکاران همراه با بنیادکرامت سال آینده در دهه کرامت ۸۸۸ جهیزیه تامین و به نوعروسان احسان پذیر اهدا کنیم.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی از مشارکت ۱۱۰ خیر در گلریزان حسنا خبر می دهد.

وی می‌گوید: اجرای این چنین طرح‌هایی در راستای تحکیم بنیاد خانواده مورد تاکید آستانقدس رضوی است و در همین راستا برنامه «زندگی به سبک رضوی» برای ۹۰ هزار زوج تحت پوشش نیز برگزار می‌شود.

او، از «شکوه مادری» در جهت تشویق مادران زیر ۴۰ سال نیز به عنوان طرح موفق یاد و می‌افزاید: معرفی مادران نمونه دارای ۳ فرزند این پیام را دارد که نقش مادری منافات با فعالیت اجتماعی مادران ندارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.