ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
فرزندسالاری چه عواقبی دارد؟

فرزندسالاری چه عواقبی دارد؟

  • کد خبر: ۲۱۴۹۳۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
یک درمانگر خانواده با بیان اینکه در زندگی‌های فرزندسالاری، بچه‌ها فرمان زندگی را به غلط به دست می‌گیرند، گفت: در صورت عدم درمان، زندگی چنین فرزندانی به کودک سالاری تبدیل می‌شود که همه دنیا به او بدهکارند و وقتی وارد جامعه شده و عملی برخلاف میلشان انجام شود، سرخورده می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شبنم طلوعی در خصوص خانواده‌های «فرزند سالار» گفت: در زندگی فرزندسالاری بچه‌ها فرمان زندگی را به غلط به دست گرفته و زمانی خانواده‌ها به فکر راه حل می‌افتند که کاملاً از رفتار فرزند کلافه شده و اعلام می‌کنند اختیار ما دست فرزندمان است.

وی زمان مراجعه پدر و مادر به مشاور را وقتی اعلام کرد که به بن‌بست می‌خورند و افزود: والدین تا با مشکل مواجه نشوند وارد اتاق درمان نمی‌شوند.

این درمانگر خانواده تنها راهکار این مسئله را طی کردن پروسه فرزندپروری اعلام کرد و ادامه داد: فرزندپروری آسیب‌هایی را به دنبال دارد به عنوان مثال راننده یک ماشین وقتی کسی باشد که گواهینامه ندارد به خود، دیگران و وسیله نقلیه آسیب می‌زند؛ فرزند نیز زندگی، رابطه پدر و مادر را خراب می‌کند و خود نیز در مسیر بزرگ شدن کودکی، نمی‌تواند به خوبی کودکی کند.

طلوعی عنوان کرد: زندگی چنین فرزندانی به کودک سالاری تبدیل می‌شود که همه دنیا به او بدهکارند و وقتی وارد جامعه شده و عملی برخلاف میلش انجام می‌شود، سرخورده می‌شود.

وی درباره اتاق درمان توضیح داد: اتاق درمان در واقع آموزش‌های فرزندپروری است که باید بررسی شود چرا خانواده به سمت این الگو رفته است. زمانی که رابطه پدر و مادر خوب نباشد، معضلاتی به وجود می‌آید که در زندگی کودکان حکومت می‌کنند.

به گفته وی، ارزش دادن و گرامی‌داشتن شخصیت فرزندان گرچه فراوان مورد تأکید است، اما افراط در آن تبعات سوئی در خانواده و جامعه به دنبال دارد که تقابل والدین با فرزندان یکی از عواقب شیوه فرزندسالاری است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.