رشد ۱۹.۱۱ درصدی اهدای خون بانوان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سهم ۷۷ درصدی زنان در استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی با این ۵ روش، استرس را سریع‌تر کاهش دهید| ایجاد تغییرات ساده در نحوه زندگی بدون پرداخت هزینه اضافی نقش پررنگ غذا‌های نشاسته‌ای در پوسیدگی دندان| برخی از والدین نسبت پیامد‌های اسنک شور آگاهی ندارند بیعت بیش از ۳۲۰۰ نفر از زنان و دختران دانشگاه آزاد اسلامی با رهبر معظم انقلاب از گل نازک‌تر نشنیدم | روایت شنیدنی از همسر شهید دارایی روایتی از زینب‌های عاشورای روزگارِ ما قاضی‌زاده هاشمی: بانوان رسانه هیمنه دشمن را با روایت حماسه مردم بشکنند ضرورت اعتدال در مصرف شیرینی و آجیل| مقاومت به انسولین، مضراتی برای سلامتی دارد ضرورت توجه به علائم خطر در کودکان در شرایط جنگی| جمله «اتفاقی نیفتاده»، کمکی نمی‌کند تحلیل عملکرد بانوان کوهنورد ایرانی در سالی که گذشت| ثبت یک رکورد جدید توسط بانوی هیمالیانورد کشورمان
سرخط خبرها
حرم مطهر رضوی میزبان دختران ۲ مرکز شبانه روزی ایتام شد

حرم مطهر رضوی میزبان دختران ۲ مرکز شبانه روزی ایتام شد

  • کد خبر: ۲۱۶۰۴۰
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲
دختران دو مرکز نگهداری ایتام مهمان حرم مطهر رضوی شدند و عیدانه رضوی دریافت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، دختران آموزشگاه رستگار مقدم در تور نیم روزه حرم مطهر رضوی شرکت کردند، برنامه اول پایگاه دختران نوجوان است، برایشان برنامه‌های فرهنگی شادی تدارک دیده‌اند؛ «بنفشه»، «آسمان»، «گلبرگ» اسم‌هایی است که برای گروهشان انتخاب کردند و در مسابقه‌ای قرآنی، پر شور و پر سروصدا شرکت دارند.

دختران یتیم مشهدی در خانه پدری، صدای خنده‌هایشان، صدای دست و جیغشان تا سقف پایگاه دخترانه می‌رسد.

حرم مطهر رضوی میزبان دختران ۲ مرکز شبانه روزی ایتام شد

دختران از پایه دهم و یازدهم هستند برای اولین بار آمده‌اند و پای معرفی کتاب، گوش سپرده‌اند به حرف‌های خانم مربی؛ او از یک کتاب برایشان صفحاتی را می‌خواند.

ملت عشق، سایه شوم، چهل و هشت قانون قدرت، هنر اغواگری، مادر شمشاد، زبان بدن، دنیای صوفی و.. از کتاب‌هایی است که بچه‌ها تا کنون خوانده‌اند.

مربی از آن‌ها می‌خواهد که نویسندگان کتاب را هم بشناسند و برایشان مهم باشد که از کدام نویسنده کتاب می‌خوانند و بعد توصیه می‌کند تا با خواندن زندگینامه شهدا از آن‌ها درس بگیرند.

در «کلبه دوست»، مربی، حرف‌های دوستانه و قشنگی از دوستی با خدا می‌زند و پایان حضورشان، به زیبایی و با یاد پروردگار، همراه می‌شود و آغازی باشد برای ورود به ضیافت الهی.

حرم مطهر رضوی میزبان دختران ۲ مرکز شبانه روزی ایتام شد

تقاضای حمایت از مادر بیمار یکی از دختران

«صداقت»، معاون مرکز شبانه روزی دختران «رستگار مقدم» در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز می‌گوید: ۸۰ نفر از دختران ایتام دو مرکز شبانه روزی در این اردوی فرهنگی تفریحی در حرم رضوی شرکت کردند.

او در ادامه یادآور می‌شود: دخترانمان بی سرپرست یا بدسرپرست هستند و در مرکز شبانه روزی خیرساز «رستگار مقدم» در یکی از مناطق کم برخوردار مشهد زندگی می‌کنند.

صداقت می‌گوید: از خیران تقاضای حمایت از این دختران را داریم، یکی از دخترانمان مادرش در نوبت شیمی درمانی است و امیدواریم مورد حمایت نهاد‌های حمایتی قرار بگیرد.

آغاز تور حرم گردی از چایخانه حرم است، قدم قدم صحن و سرای حضرت را شادمانه عبور می‌کنند، در هر صحن، مسئول حرم گردی، پاسخگوی همه سوالاتشان است، تا سفر کوتاهشان همراه با معرفت باشد.

در رواق دارالمرحمه، نوبت اقامه نماز است؛ پای صحبت «حجت الاسلام ذوالفقاری» می‌نشینند و دعای عاقبت بخیری می‌خوانند، باشد که به اجابت برسد‌.

مدیر امور زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی در حاشیه مراسم اهدای «عیدانه» به دختران این مرکز می‌گوید: از ماموریت‌های آستان قدس، پرداختن به مجاورینی است که به هر نحوی، نیازمند مساعدت در زندگیشان هستند و افتخار میزبانی از دختران این مرکز را داشتیم و هدایای به عنوان عیدی تقدیمشان شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.