پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
کاهش معنادار تعداد کودکان شیرخوارگاه‌ها برای نخستین بار

کاهش معنادار تعداد کودکان شیرخوارگاه‌ها برای نخستین بار

  • کد خبر: ۲۲۰۵۶۳
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
مدیرکل مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از کاهش معنادار تعداد کودکان شیرخوارگاه‌های سراسر کشور برای نخستین بار در پایان اسفند سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، سعید بابایی مدیرکل مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در پایان اسفندماه سال گذشته، ۶۱۲ کودک در شیرخوارگاه‌های سازمان بهزیستی در سراسر کشور حضور داشتند، گفت: بر اساس این آمار بیشترین میزان کودک در شیرخوارگاه‌های حضرت ولیعصر (عج) استان فارس، شیرخوارگاه مادر استان کرمان، شیرخوارگاه شبیر و شیرخوارگاه حضرت آمنه (س) استان تهران و شیرخوارگاه امام علی (ع) استان البرز بوده است.

وی با اعلام اینکه در آغاز سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه‌های کشور حضور داشته‌اند، گفت: از دلایل کاهش این آمار می‌توان به مددکاری فعال برای بازپیوند یا واگذاری کودکان به خانواده خویشاوندان، تسهیل در امر فرزندخواندگی و راه‌اندازی طرح خانواده میزبان اشاره کرد. به طور مثال، تعداد کودکان در شیرخوارگاه‌های استان تهران در آغاز سال ۱۴۰۰ حدود ۲۵۰ کودک بود که در پایان سال ۱۴۰۲ به زیر ۱۰۰ کودک کاهش یافته است.

بابایی با اشاره به این که هدف سازمان بهزیستی تعیین تکلیف همه کودکان ورودی به شیرخوارگاه‌ها و در مرحله نخست در زیر ۶ماه و در مرحله بعدی در زیر ۳ماه است، افزود: نکته مهم دیگر این است که از این آمار نیز بیش از ۵۰ درصد کودکان حال حاضر مقیم شیرخوارگاه‌ها زیر ۳ماه است که وارد شیرخوارگاه‌ها شده‌اند که نشان از تحرک مددکاری در مراکز را دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.