روایت بانوی وزنه‌بردار تاریخ‌ساز کشورمان که با دست پر از بازی‌های آسیایی برگشت | مادرم تنهامربی‌ام بود برگزاری دومین نشست علمی فرهنگی کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در مشهد رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در محفل زیارت عاشورا و گفتمان دینی می‌شود (۱۳ مهر ۱۴۰۵) حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست
سرخط خبرها
حرم

رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در محفل زیارت عاشورا و گفتمان دینی می‌شود (۱۳ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۵۰۰۶۳
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۴
رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون سلام‌الله‌علیها در حرم مطهر رضوی، دوشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵ (۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸) در دو نوبت صبح و عصر، آغوش معنوی خود را به روی بانوان و خانواده‌ها می‌گشاید؛ فرصتی آسمانی برای نوشیدن از چشمه زلال معرفت در جوار بارگاه منور امام رئوف.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون سلام‌الله‌علیها در حرم مطهر رضوی، دوشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵ (۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸) در دو نوبت صبح و عصر میزبان بانوان و خانواده‌ها در محفل زیارت و نیایش است.

در نوبت صبحگاهی که از ساعت ۹:۵۰ آغاز می‌شود، یاسر زارع زیارت پرفیض امین‌الله را زمزمه می‌کند و فضای رواق را غرق در نور می‌سازد. در ادامه، جلسه گفتمان دینی برگزار می‌شود و دل‌های تشنه بانوان، با معارف ناب اسلامی سیراب می‌گردد. این بخش با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در جوار بارگاه منور رضوی به پایان می‌رسد؛ لحظه‌هایی که دل‌ها یکصدا می‌شوند و زائران پیوند خود را با ساحت مقدس امام هشتم (ع) مستحکم‌تر می‌کنند.

نوبت عصرگاهی این محفل معنوی از ساعت ۱۶:۱۰ با قرائت زیارت پرفیض عاشورا توسط علی طهرانی آغاز می‌شود؛ زیارتی که بوی کربلا می‌دهد و یادآور حماسه جاویدان سیدالشهدا (ع) است. دل‌ها در این زمزمه، به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین (ع) گره می‌خورد و اشک‌ها بر گونه‌های عاشقان جاری می‌شود. در ادامه، فیروزه محمدزاده به ایراد سخنرانی می‌پردازد و معارف نورانی اهل بیت (ع) را برای حاضران روشن می‌کند. سرانجام، این مراسم سراسر نور و معنویت، با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در فضایی آکنده از آرامش و روحانیت به خاتمه می‌رسد.

گفتنی است، این ویژه‌برنامه‌ها با هدف تقویت پیوند بانوان و خانواده‌ها با ساحت مقدس اهل بیت (ع) و ایجاد بستری برای زیارت و نیایش طراحی شده است؛ فرصتی که مادران و همسران می‌توانند با حضور در آن، حال معنوی زیارت را به کانون گرم خانواده منتقل کنند و فرزندان خود را نیز با این معارف نورانی آشنا سازند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.