به گزارش شهرآرانیوز، امیر قربانپور با بیان این مطلب، تشریح کرد: این مشاغل در رستههای مختلف توزیع شدهاند و جابهجایی میان این رستهها با توجه به شرایط دستخوش تغییر میشود، به همین منظور در برنامهریزی صورت گرفته در کارگروه مشاغل، اولویتبندی بر اساس نیازها و توانمندیهای زنجیره تأمین و ارزش مورد بررسی قرار میگیرد و نسبت به پیشرانهای اقتصادی شهرستان بازنگری و بازطراحی صورت میگیرد.
وی با تأکید بر ظرفیتهای بسیار متنوع مناطق مختلف شهری افزود: اتصال زنجیرههای یاد شده بر اساس موقعیت جغرافیایی و کاهش هزینهها در عین افزایش کیفیت تولید، ضرورتی جدی در این برنامه است.
معاون برنامهریزی و توسعه فرماندار مشهد یادآور شد: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توجه ویژهای به توسعه و تکمیل زنجیره ارزش برخی از محصولات راهبردی کشور و حمایت از تمامی حلقههای این زنجیره شده و برنامهریزی دقیقی برای شناسایی مزیتهای منطقهای، آموزش، مشاوره و توانمندسازی فنی و مدیریتی و در نهایت شناسایی شرایط بازار صورت گرفته است.
قربان پور افزود: سیاستگذاران، برنامهریزان و اجراکنندگان طرح نیز در پیادهسازی آن از جزئینگری پرهیز کرده و همواره تلاش کردهاند با نگاهی کلنگر و سیستمی بهدنبال فهم واقعبینانهای از شرایط موجود و ارائه راهکار و طرحی عملیاتی به منظور ایجاد اشتغال پایدار باشند. با این تفاسیر، آگاهیبخشی و تعامل مشترک متولیان امر و متقاضیان فعالیت در بخش مشاغل خانگی بهعنوان نقطه عطف این طرح ملی به شمار میرود.
وی ادامه داد: ما نیز متناسب با مزیتها و ظرفیتهای موجود شهرستان مشهد به ویژه در زنجیرههای بخش تولید محصول و خدمات که تنوع رشتهای بسیاری به ویژه در موضوعاتی مانند سوغات، زنجیره تأمین حلال، صنعت گردشگری حلال و کشاورزی خانگی نوین دارد، در پی اتصال بازار تقاضا به بازار تولید در این بخشها هستیم.
منبع: قدس آنلاین