قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
دومین جایزه ملی جوانی جمعیت اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۲۲۳۵۱۲
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه هماهنگی هیات اجرایی دبیرخانه دائمی دومین جایزه ملی جوانی جمعیت با ستادهای استانی این رویداد ملی به صورت برخط برگزار شد. در این جلسه بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های استانی در جهت بسط و تبلیغ فرهنگ فرزندآوری در کل کشور تأکید شد.

در جلسه هماهنگی اعضای ستاد اجرایی جایزه ملی جوانی جمعیت با اعضای ستاد‌های استانی این جایزه در محل وزارت کشور و به صورت برخط بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استانی با هدف تقویت ابعاد رسانه‌ای و تبلیغاتی این رویداد مهم ملی تاکید شد.

در این دیدار محمد حسین علی پور دبیرکل دومین جایزه ملی جوانی جمعیت گفت: ما در سال نخست برگزاری این رویداد نوپا علی رغم تلاش‌های صورت گرفته شاهد رشد نسبی این رویداد در سطح ملی بودیم و بنا داریم در سال جاری و در آستانه اهدای دومین دوره این رخداد عظیم ملی سطح کیفی این جایزه را ارتقا بخشیم.

وی افزود: درسال جاری دو روش کشف محور و تقاضا محور را بنای کار خود قرارداده‌ایم و به دستگاه‌های متولی امر جوانی جمعیت و استان‌های کشور اعلام کرده‌ایم و روش واحدی را به عنوان دستورالعمل برای استان‌ها ارسال کردیم که نظم و انضباط امور کمک شایانی کرده است.

علی پور همچنین افزود: ۳ موضوع برای ما به عنوان هیات اجرایی این جایزه بسیار حائز اهمیت است مورد اول درگیر کردن استان‌هاست که از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های ایجاد شده در استان‌های سراسر کشور حسن استفاده را در جهت رشد و اشاعه این رویداد ببریم. نکته دوم موضوع محور بودن این رویداد است که بسیار مهم است و نکته سوم نیز اقدامات دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها و نیرو‌های مسلح و ... است که می‌بایست مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد.

در ادامه جلال غفاری قدیر دبیراجرایی این رویداد گفت: هدف ما در برگزاری این رویداد بسط و اشاعه فرهنگ توالد و فرزندآوری و خشنودی قلب نازنین و مبارک حضرت ولی عصر ارواحنافداه است و به هیچ عنوان حق کم فروشی و مسامحه در این امر خطیر ملی را نداریم و همه باید همچون یک ید واحده در جهت برگزاری مطلوب و خداپسندانه این رویداد همکاری مجدانه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: در این رویداد باید فضای تبلیغاتی و رسانه‌ای کل کشور به نحوی تغییر یابد که همگان بر اهمیت این رویداد واقف شوند و در کنار آن نیز مضرات این بلیه شوم یعنی عدم فرزند دار شدن بخشی از جامعه برای مردم و مسئولین تبیین شود تا در جهت درست و مناسبی یعنی افزایش نرخ تولد و کاهش نرخ ناباروری گام برداریم.

دکتر غفاری همچنین افزود: فضاسازی تبلیغاتی و رسانه‌ای در سراسر کشور مهم است که کل فضای شهری در همه استان‌ها و شهرستان‌های ما آرام آرام به سمت تبلیغ فضای فرزند آوری سوق پیدا کند و ان شاءالله این امر با هدایت و مدیریت جهادی همه دبیرخانه‌های ۳۲ گانه استانی شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: ما در این رویداد به دنبال این هستیم که فعالین مرتبط مردمی برجسته شوند تا به عنوان یک الگو در امر افزایش جمعیت و فرزند آوری به جامعه معرفی شوند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.