پیام تسلیت معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پی شهادت بانو نصرت افتخاری عشق به خوشنویسی، بانوی شاغل در صنعت را به هنر بازگرداند | سبکی سخت، اما جذاب بیوگرافی شهیده نصرت افتخاری بانوی پلیس در سیستان و بلوچستان + نحوه شهادت و زمان تشییع پیام قالیباف در پی شهادت شهیده نصرت افتخاری، معاون فراجای سیستان و بلوچستان با دستور پخت «مرغ و سیب‌زمینی تنوری» آشنا شوید | یک وعده شام ساده و پرطرفدار اصفهان؛ میزبان یک مرحله از مسابقه هندبال دختران کشور | مراسم قرعه‌کشی برگزار می‌شود آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتسال زنان از پنجشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۵) | ۱۵ تیم حضور دارند ضرورت تداوم حضور قدرتمند بانوان داور ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی فوتبال ریحانه کریمی:همیشه قبل از اعزام به مسابقات به زیارت حرم امام رضا (ع) می‌روم طرح رایگان غربالگری سرطان‌های شایع بانوان در منطقه ۱۰ مشهد اجرا می‌شود بررسی اهمیت و کارکرد‌های حیا در سبک زندگی | فرشته «حیا»، پاسبان معصومیت است بلاتکلیفی بانوان فوتسالیست مشهدی در آستانه قرعه کشی لیگ برتر | فوتسال بانوان چشم انتظار تصمیم آقایان! مراسم زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی (۱۸ مهر ۱۴۰۵) قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟
سرخط خبرها
۹۵ درصد سقط جنین ها در کشور مشروع است

۹۵ درصد سقط جنین ها در کشور مشروع است

  • کد خبر: ۲۲۴۳۴۵
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری گفت: ۹۵ درصد از این سقط جنین‌ها مشروع و در روند زندگی طبیعی رقم می‌خورد.

مریم احمدی - شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی عصر جمعه در مراسم بیست و چهارمین همایش مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد با اشاره به عوامل فرهنگی موثر در سقط جنین در کشور اظهار کرد: طبق پژوهش‌های انجام شده عواملی مانند نخواستن فرزند بیشتر، اعتقاد به فاصله گذاری بیشتر بین بچه‌های متولد در خانواده، شاغل بودن والدین به تحصیل یا کار و یا تفکراتی که فرزند را مانع و سد آزادی می‌داند در سوق پیدا کردن به سمت سقط جنین تاثیرگذار است.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری گفت:۹۵ درصد از این سقط جنینها مشروع و در روند زندگی طبیعی رقم می‌خورد.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری افزود: البته که کار اقتصادی برای خانواده‌هایی که احساس می‌کنند امکان پرورش فرزند را ندارند نیز لازم است.

وی بیان کرد: سالانه بیش از ۲ برابر شهدایی که در جنگ تحمیلی داشته ایم در کشور سقط جنین انجام می‌شود.

انسیه خزعلی گفت: تاثیر عوامل فرهنگی در سقط جنین تاثیر به مراتب بیشتری از عوامل اقتصادی در کشور دارد.  

وی با توصیه به نهاد‌های حمایتی مانند موسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در جهت ضرورت شناسایی این خانواده‌ها و حمایت از آنها از طریق بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها وغیره افزود: صحبت و حمایت از این خانواده به مراتب سهل‌تر و سریع‌تر از انجام هزینه در جهت درمان ناباروری است، اگرچه درمان‌های ناباروری هم در جای خود باید انجام شود.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری ادامه داد: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تاثیر مثبت داشته باشد.

وی بدون توضیحات بیشتر تصریح کرد: در زمینه آمار جمعیتی در شرایط بسیار بدی قرار داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه موسسات خیریه با فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد محروم و نیازمند می‌تواند در جهت تحقق شعار سال کار بردارند، گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان وظیفه وجدان‌های بیدار است.

خزعلی ارائه مشاوره به زوجین را تنها در شرایط بروز اختلافات موثر ندانست و افزود: باید مشاوره‌ها به سمت آموزش و فرهنگ سازی برای تعامل و معاشرت موثر بین زوجین و خانواده هایشان قبل از بروز اختلاف پیش برود که یکی از اهداف مهم این معاونت است.

معاون امور زنان رییس جمهوری بیان کرد: ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه، نوع مد و پوشش و البته فرهنگ تغذیه و سلامت لازمه‌های خانواده امروز است.

وی ارائه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را یکی از دغدغه‌های این معاونت دانست و گفت: باید در سال نخست زندگی مشاوره رایگان برای تمامی زوجین جوان ارایه شود و برای زوجین دهک‌های یک تا هفت نیز در سال‌های دوم تا چهارم زندگی مشترک این خدمات مشاوره به صورت رایگان عرضه شود.

انسیه خزعلی در بخش پایانی سخنان خود کمک به مردم مظلوم غزه که زیربار نسل کشی و جنایت از بین می‌روند را ستود و گفت: آنهایی که در مقابل این جنایات سکوت می‌کنند در حقیقت انسانیت را نفی می‌کنند و آنها که با وجدان بیدار حمایت می‌کنند، جوانه‌های ظهور را زنده می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.