چرا عزت نفس، حیاتی‌ترین سرمایه یک زن است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدمهدی محمدزاده آبروان دختران خورشید | دختران نوجوان در مراسم معنوی بسته‌بندی نبات متبرک پای سفره امام رضا (ع) نشستند افزایش خطر سرطان با افزایش سن در زنان| بهترین سن شروع ماموگرافی ۴۰ سالگی است اهدای اعضای دختر ۱۴ ساله شاهرودی به بیماران بانوان اردو زبان مهمان ویژه برنامه «شمس الشموس» شدند طرحی که در دهه کرامت اجرا شد| آزادسازی ۱۲۰ مادر زندانی جرایم غیر عمد اجرای برنامه جامع آموزش مهارت‌های زندگی برای ۱۵۰ هزار دختر در آستانه ازدواج تمدید سفر کوتاه بانوان والیبالیست‌ به آسیا تا آخر خردادماه لزوم برنامه‌ریزی سلامت دهان پیش از بارداری| عفونت دهانی می‌تواند منجر به زایمان زودرس شود «کار از خانه به خانه» | روایت کارآفرینی که با چرم، زندگی زنان حاشیه شهر مشهد را زیر و رو کرد حکیمه خواهر والامقام حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع)؛ روایت بانوی عالمی که تاریخ کم‌تر از او گفت روایتی از یک گردهمایی زنانه نخبگانی| رستاخیز زنان از مشهد آغاز شده است همایش بزرگ «رستاخیز زنان» در مشهد برگزار شد| زنان، پرچم‌داران مقاومت و ایستادگی ایران آغاز مرحله جدید اردوی آماده‌سازی تیم ملی پومسه بانوان از سه شنبه هفته آینده (۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵‌) کرمان؛ میزبان ادامه  لیگ دسته یک هندبال بانوان
سرخط خبرها
محمود پاک نیت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند

محمود پاک نیت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند

  • کد خبر: ۲۲۵۰۸۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با اشاره به غریزه قوی مادری در بین زنان جوان گفت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند، نباید طوری شود که نسل آتی در زمان کهنسالی هیچ کس را نداشته باشد که به او رسیدگی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود پاک نیت اظهار کرد: قطعا سیاست‌های جمعیتی برای فرزندآوری موثر است و دولت می‌تواند این سیاست‌ها را تقویت کند و زمینه‌هایی برای فرزندآوری بیشتر با ایده‌هایی عملگرایانه فراهم کند.

وی با بیان اینکه امرار معاش یکی از دغدغه‌های زوج‌های جوان است، تامین مسکن را از جمله نیاز‌های آنان برشمرد و گفت: توجه به نسل آینده مشکلات خاص خود را دارد، اما به یقین مشکلاتش کمتر از پیری جمعیت است.

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با اشاره به غریزه قوی مادری در بین زنان جوان گفت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند، نباید طوری شود که نسل آتی در زمان کهنسالی هیچ کس را نداشته باشد که به او رسیدگی کند. زوجین جوان باید به این مسایل توجه کنند که همانطور که گذشته‌های ما نیاز به فرزند در سنین بالا داشتند، آنها هم همینطور هستند.

وی با اشاره به تهدیدات پیری جمعیت در جامعه اظهار کرد: وقتی سن ازدواج بالا می‌رود و جوانان ازدواج کرده هم تمایل به فرزند پیدا نمی‌کنند، به مرور کهنسالی جمعیت رخ می‌دهد بنابراین باید از اکنون برای سال‌های آتی تمهیدی بیندیشیم تا مشکلات ناشی از آن گریبان جامعه را نگیرد.

وی خواستار آن شد هنرمندان به عنوان الگوی جامعه پای کار بیایند تا ترسیمی از فضای درست خانوادگی برای نسل جوان داشته باشند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اواخر اردیبهشت ماه جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای jameyat.ir مراجعه فرمایند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.