کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز داشتن فعالیت بدنی یک الزام اجباری برای بیماران قلبی است اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است اختلال در عملکرد تیروئید می‌تواند روی فرکانس رشد فعال مو‌ها تأثیرگذار باشد از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد نام کودک می‌تواند بر هویت، شخصیت و وضعیت اجتماعی‌اش تأثیر بگذارد سهم بالای بانوان متقاضی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری هر کسی سی خودش! تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است ۱۷ پایگاه اورژانس بانوان در شهر‌های بزرگ کشور فعال است ایران رتبه ششم مشارکت زنان در مشاغل مرتبط با گردشگری در جهان را دارد با علائم پوستی دیابت یا پیش‌دیابت بیشتر آشنا شوید شناسایی ۶۰۰ مادر مبتلا به سوء‌تغذیه در استان سمنان مصرف روزانه خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می‌کند بهترین ورزش برای زنان باردار، یوگا است جمعی از بانوان مشهدی درراستای کمک به مردم لبنان و فلسطین، تصمیم به «کنشگری زنانه» گرفتند
سرخط خبرها
فیبروم رحمی در کمین زنان با فشار خون بالا

فیبروم رحمی در کمین زنان با فشار خون بالا

  • کد خبر: ۲۲۴۵۷۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
«سوزانا میترو»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه کایسر کالیفرنیا، اظهار داشت: «بیماران مبتلا به فشار خون ۴۵ درصد بیشتر در معرض خطر فیبروم‌های گزارش‌شده جدید بودند».

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌های ۲۵۷۰ زن آمریکایی که در مرکز سلامت این کشور ثبت‌نام کرده بودند مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت؛ نتیجه به دست آمده این بود آنهایی که فشار خون خود را کنترل کرده بودند کاهش خطر ابتلا به فیبروم در آن‌ها نسبت به گروهی که فشار خون خود را کنترل نکرده بودند کمتر دیده شد. کنترل فشارخون می‌تواند برای زنان در پیشگیری از فیبروم رحم بسیار مهم باشد.

تا سن یائسگی حدود هشتاد درصد از زنان عارضه فیبروم رحمی را تجربه می‌کنند، غالب این عارضه‌ها با درد و خونریزی همراه می‌باشد.

برخی خوراکی‌ها در کاهش فشار خون موثر می‌باشد از جمله لوبیا و عدس که سرشار از مواد مغذی هستند که به تنظیم فشار خون کمک می‌کنند، مانند فیبر، منیزیم و پتاسیم. مطالعات متعدد نشان داده است که خوردن لوبیا و عدس ممکن است به کاهش فشار خون بالا کمک کند.

مروری بر ۸ مطالعه که شامل ۵۵۴ نفر بود، نشان داد که هنگام تعویض با سایر غذاها، لوبیا و عدس به میزان قابل توجهی SBP و میانگین فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا و بدون آن کاهش می‌دهند.

منبع: جهان‌بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.