نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی
سرخط خبرها
رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر

رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر

  • کد خبر: ۲۲۸۳۶۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
بررسی رفتار کاربران نوبیتکس حاکی از آن است که تعداد کاربران زن در صنعت رمز ارز و دارایی دیجیتال در ایران افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مهم‌ترین راه‌های شناخت و بررسی یک صنعت جدید، شناخت کاربران و رفتار آنها است. سرعت استقبال ایرانی‌ها از دارایی‌های دیجیتال، نشان‌دهنده آینده‌نگری ایرانیان است و همین موضوع باعث می‌شود تا با نگاهی دقیق‌تر به رفتار این کاربران به شناخت عمیق‌تری از صنعت ارز دیجیتال در ایران برسیم. بررسی رفتار کاربران نوبیتکس به‌عنوان رهبر بازار مبادله رمزدارایی در ایران، حاوی داده‌های جالبی است.

رشد معنادار مشارکت زنان در بازار رمزارز‌ها

تعداد کاربران جدید زن که در سال ۲۰۲۳ به نوبیتکس پیوستند، از تعداد کاربران زن جدیدی که در سال قبل به نوبیتکس اضافه شده‌اند ۵۰ درصد بیشتر شده است. درحالی‌که تعداد کاربران زن نوبیتکس در سال ۲۰۱۹، هشت درصد کل کاربران بوده، این نسبت در سال ۲۰۲۲ به ۲۲ درصد و در سال ۲۰۲۳ به ۲۳ درصد رسیده است.

همچنین، سهم مردان از معاملات نوبیتکس در سال ۲۰۲۳، ۷۸ درصد و سهم زنان ۲۲ درصد بوده است. سهم زنان از معاملات نوبیتکس در مقایسه با سال ۲۰۲۲، رشد چهار درصدی را نشان می‌دهد.

این آمار‌ها نشان می‌دهد، رمزارز‌ها فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری و کسب درآمد برای زنان ایجاد کرده و اقبال آنها به این بازار‌ها روبه‌افزایش است.

نوبیتکس؛ پاتوقی برای گروه سنی ۳۰ تا ۴۰

سن اکثر کاربران نوبیتکس بین ۳۰ تا ۴۰ سال است و این گروه سنی، بیش از ۴۰ درصد معاملات آن را تشکیل می‌دهد. کاربران ۴۰ تا ۵۰ سال هم در جایگاه دوم کاربران نوبیتکس قرار گرفته‌اند. شایان‌ذکر است که ۷۰ درصد از کاربران نوبیتکس زیر ۴۰ سال سن دارند. این در حالی است که سن ۷۲ درصد از کاربران بازار کریپتو در جهان کم‌تر از ۳۴ سال است.

آمار بازدید ماهانه سایت نوبیتکس در سال ۲۰۲۳ به طور میانگین برابر با ۸.۲ میلیون بازدید و همین آمار برای اپلیکیشن موبایل نوبیتکس برابر ۲۴ میلیون بازدید بوده است.

نبض بازار رمزارز ایران در دست ساکنان پایتخت

نبض بازار رمزارز ایران در دست ساکنان پایتخت است و تهرانی‌ها بیش از نصف سپرده‌های بانکی کشور را در اختیار دارند، اما در مورد دارایی رمز ارزی، سهم تهرانی‌ها حدود یک‌سوم کل دارایی رمزارزی کشور است. پیشتازی تهرانی‌ها در بازار رمزارز چندان نکته غیرمنتظره‌ای نیست؛ چرا که حدود ۲۵ درصد از جامعه ۶.۵ میلیون‌نفری نوبیتکس از این استان پرجمعیت کشور هستند.

نکته جالب این است که اهالی استان خراسان رضوی اگرچه از نظر مجموع سپرده‌های بانکی در رتبه سوم کشور هستند، اما از نظر دارایی رمز ارزی بالاتر از اصفهانی‌ها در رتبه دوم ایستاده‌اند.

نوبیتکس بیش از نیمی از بازار ارز‌های دیجیتال در ایران را در اختیار دارد، از این رو نگاه اجمالی به این آمار و ارقام، دورنمایی از وضعیت بازار رمزارز‌ها را در کشور ارائه می‌کند که این داده‌ها به‌وضوح نشان‌دهنده فراگیری و گسترش این صنعت است.

منبع: رمزارز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.