باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود بانوان و مادران ما، پیشران شرکت در انتخاب هستند پیامدهای بلوغ زودرس؛ از ابتلا به سرطان سینه تا بیماری‌های قلبی آسیب شناسی تجربه مادری در خانواده ایرانی «سفیران مهر» از بانوان تازه‌مسلمان‌شده روایت می‌کند صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است دخالت در سیاست و مقدرات اساسی کشور حق و تکلیف زنان است عنبر بسای و عود بسوزان و گل بریز* از کدام بانوان ورزشکار خراسانی در نخستین دوره اعطای نشان «کاوه»، تقدیر شد؟ میهن مثل مادر است آیا روتین‌های پوستی معجزه می‌کنند؟ تحقق الگوی سوم زن مسلمان، مطالبه جدی جامعه زنان از رئیس‌جمهور آینده است جشن مادر دختری «غدیر، عید هم عهدی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد اسرار قهوه برای زیبایی پوست
سرخط خبرها
توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

  • کد خبر: ۲۳۲۵۳۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
طرح ملی کسب‌وکار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دولت شهید جمهور، زنان سرپرست‌خانوار تحت پوشش برنامه‌های توانمندسازی قرار گرفتند، کسب‌و‌کار زنان کارآفرین ارتقا یافت و اشتغال پایدار برای زنان کارجو تعریف شد. همچنین از مهارت‌آموزی‌های اشتغال‌زا حمایت شد. این اتفاقات برای گروه زنان بدسرپرست، زنان خودسرپرست، دختران مجرد بالای ۴۵ سال، زنان بهبودیافته یا تحت آسیب‌های اجتماعی و زنان سرپرست‌خانوار در طرح ملی کسب‌وکار خانواده‌محور محقق شد.

طرح ملی کسب‌و‌کار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند. در این طرح، زنان کارآفرین از مرحله تهیه مواد اولیه تا فروش محصولات و به‌مدت حدود چهار سال، از اشتغال زنان کارجو حمایت می‌کنند تا پایداری اشتغال آن‌ها قطعی شود. همچنین این طرح، با توجه خاص به زنان سرپرست‌خانوار و شرایط ویژه آنان، انعطاف لازم برای خانواده‌محوربودن اشتغال ایشان را در اولویت خود قرار داده است.

به علاوه، دولت سیزدهم برای اولین بار با کمک «صندوق ضمانت وام اشتغال زنان سرپرست‌خانوار» ضمانت از این گروه را برعهده گرفت.

همچنین با تصویب اعتبارات ویژه سفر‌های استانی حوزه زنان و خانواده، استفاده از ظرفیت‌های ویژه هر استان و همکاری سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها ازجمله صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی بیشتر از این گروه زنان برای اشتغال پایدار خانواده‌محور رقم خورد.

تأمین شرایط فروش مجازی از طریق قرارداد با «کسبینو» و تأسیس بازارچه‌های فروش محصولات در استان‌ها از دیگربرنامه‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار بود که به خودکفایی بیش از ۱۲۶ هزار زن ایرانی منجر شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.