باسترمه پلو، غذای محلی و پرخاصیت مردم ترکمن ریاست شطرنج به نخستین استاد بزرگ شطرنج بانوان ایران رسید لزوم تقویت هسته‌های اصلی جامعه زنان در جبهه انقلاب ۶۷ درصد نیرو‌های اورژانس اجتماعی زن هستند تیم والیبال دختران مقاومت آرتین مشهد قهرمان لیگ دسته ۲ کشور شد روایت زنانه از مقاومت لبنان در مجموعه مستند «محرم دل» خواص شگفت‌انگیز لیموترش در کاهش علائم قبل از قاعدگی محبت به فرزندان حضرت فاطمه (س)، اولویت حضرت ام‌البنین (س) پرسشگری کودکان، چالش مهم والدین روایت زندگی و استقامت زنی از حلبچه در رمان «هناسه» دیدگاه امام خمینی (ره) نسبت به نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی روایت زنان غیرمسلمان از تجربه داشتن حجاب در روز جهانی حجاب دختران خراسانی مچ‌انداز در اردوی تیم ملی بررسی عوامل اثرگذار در جذب زنان به فعالیت‏‌های مبارزاتی در کتاب «تاریخ شفاهی مبارزات سیاسی زنان مسلمان» اعزام بانوی اسکی‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی چین نقره و برنز دختران دونده خراسان رضوی در رکوردگیری کشوری سیدبندی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا مشخص شد| تیم ملی ایران در سید یک مریلا زارعی، بانویی برای نقش‌آفرینی در متفاوت‌ترین نقش‌ها بررسی ابعاد مختلف زوجیت در تبیین منشور زن از دیدگاه اسلام برگزاری دوره‌های مهارتی «بانوی مجاهد» در سراسر کشور
سرخط خبرها
توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

  • کد خبر: ۲۳۲۵۳۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
طرح ملی کسب‌وکار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دولت شهید جمهور، زنان سرپرست‌خانوار تحت پوشش برنامه‌های توانمندسازی قرار گرفتند، کسب‌و‌کار زنان کارآفرین ارتقا یافت و اشتغال پایدار برای زنان کارجو تعریف شد. همچنین از مهارت‌آموزی‌های اشتغال‌زا حمایت شد. این اتفاقات برای گروه زنان بدسرپرست، زنان خودسرپرست، دختران مجرد بالای ۴۵ سال، زنان بهبودیافته یا تحت آسیب‌های اجتماعی و زنان سرپرست‌خانوار در طرح ملی کسب‌وکار خانواده‌محور محقق شد.

طرح ملی کسب‌و‌کار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند. در این طرح، زنان کارآفرین از مرحله تهیه مواد اولیه تا فروش محصولات و به‌مدت حدود چهار سال، از اشتغال زنان کارجو حمایت می‌کنند تا پایداری اشتغال آن‌ها قطعی شود. همچنین این طرح، با توجه خاص به زنان سرپرست‌خانوار و شرایط ویژه آنان، انعطاف لازم برای خانواده‌محوربودن اشتغال ایشان را در اولویت خود قرار داده است.

به علاوه، دولت سیزدهم برای اولین بار با کمک «صندوق ضمانت وام اشتغال زنان سرپرست‌خانوار» ضمانت از این گروه را برعهده گرفت.

همچنین با تصویب اعتبارات ویژه سفر‌های استانی حوزه زنان و خانواده، استفاده از ظرفیت‌های ویژه هر استان و همکاری سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها ازجمله صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی بیشتر از این گروه زنان برای اشتغال پایدار خانواده‌محور رقم خورد.

تأمین شرایط فروش مجازی از طریق قرارداد با «کسبینو» و تأسیس بازارچه‌های فروش محصولات در استان‌ها از دیگربرنامه‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار بود که به خودکفایی بیش از ۱۲۶ هزار زن ایرانی منجر شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.