ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

  • کد خبر: ۲۳۲۵۳۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
طرح ملی کسب‌وکار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دولت شهید جمهور، زنان سرپرست‌خانوار تحت پوشش برنامه‌های توانمندسازی قرار گرفتند، کسب‌و‌کار زنان کارآفرین ارتقا یافت و اشتغال پایدار برای زنان کارجو تعریف شد. همچنین از مهارت‌آموزی‌های اشتغال‌زا حمایت شد. این اتفاقات برای گروه زنان بدسرپرست، زنان خودسرپرست، دختران مجرد بالای ۴۵ سال، زنان بهبودیافته یا تحت آسیب‌های اجتماعی و زنان سرپرست‌خانوار در طرح ملی کسب‌وکار خانواده‌محور محقق شد.

طرح ملی کسب‌و‌کار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند. در این طرح، زنان کارآفرین از مرحله تهیه مواد اولیه تا فروش محصولات و به‌مدت حدود چهار سال، از اشتغال زنان کارجو حمایت می‌کنند تا پایداری اشتغال آن‌ها قطعی شود. همچنین این طرح، با توجه خاص به زنان سرپرست‌خانوار و شرایط ویژه آنان، انعطاف لازم برای خانواده‌محوربودن اشتغال ایشان را در اولویت خود قرار داده است.

به علاوه، دولت سیزدهم برای اولین بار با کمک «صندوق ضمانت وام اشتغال زنان سرپرست‌خانوار» ضمانت از این گروه را برعهده گرفت.

همچنین با تصویب اعتبارات ویژه سفر‌های استانی حوزه زنان و خانواده، استفاده از ظرفیت‌های ویژه هر استان و همکاری سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها ازجمله صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی بیشتر از این گروه زنان برای اشتغال پایدار خانواده‌محور رقم خورد.

تأمین شرایط فروش مجازی از طریق قرارداد با «کسبینو» و تأسیس بازارچه‌های فروش محصولات در استان‌ها از دیگربرنامه‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار بود که به خودکفایی بیش از ۱۲۶ هزار زن ایرانی منجر شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.