۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴
سرخط خبرها
نامه‌نگاری‌ها برای فرزند دزدیده‌شده حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی، در ۸۰ سال پیش | دختری که هرگز پیدا نشد

نامه‌نگاری‌ها برای فرزند دزدیده‌شده حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی، در ۸۰ سال پیش | دختری که هرگز پیدا نشد

  • کد خبر: ۲۳۴۲۶۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
در میان اسناد باقی‌مانده در مرکز اسناد آستان‌‌قدس‌رضوی، چند سند وجود دارد که موضوع آن، پیگیری برای پیدا‌کردن دختر ده‌ساله حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی، در کندکلی سرخس است که گویا خرداد سال ‌۱۳۳۰ در حوالی خانه‌اش دزدیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خانواده پس از جست‌وجو‌های بسیار دست‌به‌دامان عبدالحمید مولوی، رئیس اداره بهره‌برداری و امور ثبتی املاک آستان‌قدس، می‌شوند تا از طریق نامه یا تلگراف بخواهند برای کشف قضیه ربوده‌شدن این دختر یاری‌شان کند. در نخستین نامه حسین قبادی به عبدالحمید مولوی چنین آمده است: «مقام معظم نیابت تولیت عظمای آستان‌قدس. با کمال احترام به عرض مبارک می‌رساند، به‌طوری‌که از طریق اداره کندکلی سرخس هم تلگرافاً قضیه ربوده‌‌شدن طفلم به استحضار عالی رسید، اینک هم که از نزدیک موفق به پابوسی آن مقام‌معظم نشده‌ام، وظیفه دانستم جان‌نثار هم دادخواهی خود را مجدداً و به این وسیله عرضه دارم که توجهی نسبت به این مخدوم جان‌نثار فرموده، ترحماً اقدامی مبذول فرمایید که خون این طفل بیگناه پایمال نشده و مجرمین به تعقیب قانونی خودشان برسند. به دعاگویی وجود اقدستان اشتغال دارم. با تقدیم احترامات عالیه: حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی.»

در ادامه، نامه‌های دیگری نیز به دست مرحوم عبدالحمید مولوی می‌رسد که قبادی از او درخواست می‌کند با‌توجه‌به طولانی‌شدن زمان دزدیده‌شدن فرزندش، یک بازپرس ویژه از مشهد به سرخس بفرستد تا بازجویی از مردم محلی را آغاز کند. مولوی برای کمک به قبادی پیگیر این درخواست می‌شود و نامه‌ای به نجفی‌فردوسی، دادستان وقت مشهد، می‌نویسد تا برای رسیدگی هرچه‌سریع‌تر به این موضوع و پیدا‌کردن فرزند او اقدام کنند. در یکی از آن‌ها این‌طور سیاهه شده است: «عطف به نامه‌۲۳۴۰ مورخ‌۱۸/۳/۳۰، پرونده در شعبه سوم بازرسی در جریان رسیدگی است. دستورات لازم به گروهان ژاندارمری سرخس داده شده و با اعلامی که ژاندارمری نموده، اعزام مستنتق [(بازپرس)] به محل فعلاً ضرورتی ندارد؛ البته در صورت لزوم اقدام خواهد شد.» متأسفانه با وجود پیگیری‌های بسیار، دختر حسین قبادی هرگز پیدا نمی‌شود و سرنوشت او برای همیشه به‌صورت یک معما و ابهام باقی می‌ماند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.