آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی | ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان
سرخط خبرها
فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید الگوی جهانی شود

فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید الگوی جهانی شود

  • کد خبر: ۲۳۴۸۶۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید به عنوان الگو به جهان صادر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در افتتاح رویداد خانواده و فرهنگ عامه با حضور معلمان و دبیران، یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامیداشت و افزود: کار‌های بزرگی در سطح ملی و بین المللی از آیت الله شهید رئیسی به یادگار مانده است که اثرات برخی از این اقدامات در دراز مدت مشخص خواهد شد. یکی از این امور مسئله اهمیت خانواده است.

وی اظهار کرد: جنبش تعهد خانواده فطری و زدودن انواع انحرافی خانواده از مسائلی بود که توسط رئیس جمهور شهید در سازمان ملل مطرح شد و در سند تحول محوریت دارد و برای اولین بار اعتبارات ویژه‌ای در سفر‌های استانی برای مسائل زنان و خانواده مصوب می‌شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: ماموریت‌هایی که در سند تحول و به صورت ویژه با تاکید رئیس جمهور به معاونت سپرده شده بود، بازسازی فرهنگ و جلوگیری از نفوذ فرهنگی و ارتقاء فرهنگ خانواده بود که در اولویت طرح‌های معاونت قرار گرفت.

خزعلی با اشاره به طرح زندگی و بالندگی، زیست عفیفانه و طرح گسترش فرهنگ عامه در خانواده از گروه‌های ۹ گانه فرهنگ رسانه، مد و لباس، تربیت، موفقیت، فرهنگ ناملموس نام برد که با هدف ارتقای فرهنگ خانواده و ایجاد فرهنگ تمدنی در حال اجرایی شدن است.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان فرهنگ تمدنی ایران اسلامی را به عنوان الگوی مورد نیاز دنیا به جهان صادر کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.