مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
لزوم آسیب‌شناسی حضور کم‌رنگ زنان در تصمیم‌گیری‌ها توسط دولت چهاردهم

لزوم آسیب‌شناسی حضور کم‌رنگ زنان در تصمیم‌گیری‌ها توسط دولت چهاردهم

  • کد خبر: ۲۳۷۹۹۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
رئیس انجمن ایرانی مطالعات زنان به دولت چهاردهم توصیه کرد که نسبت به چرایی حضور کم رنگ زنان در این عرصه‌ها آسیب‌شناسی انجام دهد، چراکه نگاهی مردانه یا کلیشه‌ای به این موضوع، زنان را در احقاق حقوق‌شان با مشکل مواجه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا داور با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور شهید در اجلاس نیویورک، اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی در اجلاس نیویورک بر جنبش جهانی تعهد به خانواده تاکید کردند؛ رئیس جمهور جدید نیز لازم است تمرکز خود را بیشتر بر خانواده و زمینه‌سازی برای تحکیم بنیان خانواده قرار دهد. طبیعتا حقوق زنان، خانواده و کودکان زمانی محقق می‌شود که ابعاد مختلف این حقوق مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: در همه زمینه‌ها حضور زنان پررنگ است، به جز حوزه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی که نشان‌دهنده حضور کمرنگ آنها در عرصه سیاسی است. در دولت چهاردهم باید این آسیب‌شناسی صورت گیرد که چرا زنان در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در مورد سیاست‌های کلان مملکت نقش تاثیرگذاری ندارند؟ اشکال از کجاست؟.

نائب رئیس انجمن ایرانی مطالعات زنان با اشاره به نقش و حضور زنان در جامعه بعد از پیروزی انقلاب بیان کرد: حضور زنان در عرصه‌های سیاسی نشان می‌دهد، در ابتدای انقلاب، خانم مرضیه دباغ فرمانده سپاه پاسداران، زن بود و منیره گرجی نیز از دیگر زنانی بودند که در عرصه‌های تاثیرگذار کشور فعالیت داشتند لذا مشکل اعتقادی وجود ندارد، اما چه اتفاقی رخ داده که حضور زنان در مقاطع مختلف کمرنگ و محدود به یکسری افراد با وابستگی‌های خاص شده است؟ چرا تعداد نمایندگان زن در مجلس باید کم باشد؟.

داور تاکید کرد: از سوی دیگر نیز اگرچه معاونتی تحت عنوان معاونت امور زنان ریاست جمهوری در بدنه دولت وجود دارد، اما نقش این نهاد چیست و تا کجا برد دارد؟ چقدر می‌تواند در توانمندسازی، آگاه‌سازی و حساس‌سازی جامعه و مسئولان دغدغه ایجاد کند؟.

وی ضمن تاکید بر لزوم توجه دولت چهاردهم به سیاست‌های مغفول مانده در زمینه خانواده نیز یادآور شد: علت عدم حضور پررنگ زنان در عرصه‌های سیاسی، نیازمند آسیب‌شناسی است؛ اگر قرار بر این باشد که صرفا با نگاهی مردانه یا کلیشه‌ای به حضور زنان توجه کنیم، طبیعتا در احقاق حقوق افراد از جمله زنان و خانواده با مشکل مواجه خواهیم شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.