روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است خاک‌سپاری دختر شهید نوجوان حمله رژیم صهیونیستی در جوار امام‌رضا(ع) (۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
قدمی برای طفل شش‌ماهه کربلا

قدمی برای طفل شش‌ماهه کربلا

  • کد خبر: ۲۳۸۷۴۸
  • ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۵
زنان و مادران و حقیقت‌طلبان امروز باید قصه طفل شش‌ماهه کربلا را دست‌به‌دست بچرخانند و برای فرزندان خود روایت کنند و قدمی در این مسیر بردارند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، هیچ‌چیز سخت‌تر از داغ فرزند برای پدر و مادر نیست. داغ فرزند جزو مصائبی است که نمی‌توان به‌راحتی آن را فراموش کرد و چه‌بسا بسیاری از پدران و مادران بعد از این حادثه زمین‌گیر شدند و کفران نعمت کردند.

اما در حادثه کربلا، داستان طفل شش‌ماهه‌ای وجود دارد که هنوز هم نمی‌توان به‌راحتی درکش کرد؛ پدری مهربان فرزندش را بر بالای دست می‌گیرد و کمی آن طرف‌تر مادر و خواهر و خانواده‌اش ایستاده‌اند تا شاید دل دشمنی که شکمش از حرام پر شده، به رحم آید و کمی آب به کاروان نه، به این طفل شش‌ماهه بدهد، اما جلوی چشمان همه آن کار ناجوانمردانه رخ می‌دهد. حتی اگر تمامی حوادث کربلا را کنار بگذاریم، از این صحنه نمی‌توان راحت گذشت. این قصه پرغصه را برای کودکی چندساله هم که بگویی، ظلم را حس می‌کند.

این باور سخت به‌قدری در اذهان اثر گذاشته و افراد را در دورترین نقاط جهان تحت تاثیر این تکه از حقیقت تاریخ اسلام و انسانیت قرار داده که امروزه مراسم سوگواره شیرخوارگان حسینی به پدیده‌ای جهانی تبدیل شده است. سوگواره‌ای در رثای بزرگ‌مرد کوچکی که دستان ظریف کودکانه‌اش گره‌های سخت را باز می‌کند و ما به او می‌گوییم «باب الحوائج».

این تکه از تاریخ، حقیقتی است که باید به بهترین شکل ممکن بروز و ظهور یابد و به ورطه فراموشی سپرده نشود، همان‌طورکه جبهه کفر، امروز این را می‌خواهد و شبهات زیادی به حادثه کربلا وارد کرده است.

زنان و مادران و حقیقت‌طلبان امروز باید این قصه واقعی را دست‌به‌دست بچرخانند و برای فرزندان خود روایت کنند. این زنان در هر نقشی که هستند و با هر توانی، باید به میدان نقالی بیایند؛ نیاز نیست کار سختی هم بکنیم. می‌توان از کار‌های ساده‌ای چون حضور و توجه به مجالس روضه امام‌حسین(ع) شروع کرد تا شرکت در سوگواره شیرخوارگان حسینی به همراه فرزندان و خانواده. اینکه وقت بگذاریم و با فرزندان خود حرف بزنیم و داستان بگوییم و صرفاً به حضور در این مجالس و پوشیدن لباس سیاه اکتفا نکنیم.

قدم بعدی در این مسیر برعهده زنانی است که علاوه بر نقش مادری، تخصصی فرهنگی و رسانه‌ای هم دارند. یکی با قلمش، یکی با طراحی، یکی با ساخت انیمیشن، یکی با سرودن شعر، یکی با داستان‌نویسی، یکی با مستندسازی، یکی با کار‌های فرهنگی میدانی، یکی هم با برگزاری روضه خانگی و....
روایت کربلا به‌ویژه داستان حضرت علی‌اصغر(ع) که چشم دنیا به آن جلب شده است، اگر به‌درستی توسط زنان نشان داده شود، آنگاه می‌توان زینب‌وار خود را در مسیر جهاد قرار داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.