روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
مجلس امام‌حسین(ع) انسان‌ساز است

مجلس امام‌حسین(ع) انسان‌ساز است

  • کد خبر: ۲۳۹۷۴۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷
روایتی درباره یکی از روضه‌های خانگی قدیمی مشهد که در آن، علاوه بر ذکر مصیبت اهل‌بیت(ع)، اقداماتی فرهنگی نیز برای کودکان انجام می‌شود.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، عشق به امام حسین (ع) همیشه در وجود همه مسلمان بوده است، اما در ایام محرم این عشق به جوشش درمی‌آید، بدون این‌که برای آن جریان‌سازی خاصی صورت گیرد و مردم با عشق ذاتی خود خانه و محله‌هایشان را سیاه‌پوش می‌کنند و به عزاداری مشغول می‌شوند.

امروز به یکی دیگر از روضه‌های خانگی قدیمی مشهد سری زدیم. روایت امروز، درباره روضه خانگی بی‌بی‌فاطمه هاشمیان است که به‌رسم دوران کودکی‌اش، حالا منزلش را وقف امام‌حسن(ع) کرده است.

بی‌بی‌فاطمه هاشمیان با بیان اینکه برگزاری روضه‌های خانگی را از سال ۷۱ در منزلم آغاز کردم، می‌گوید: در ایام کودکی در روستایی زندگی می‌کردم که به‌لحاظ امکانات محروم بود به‌طوری‌که حتی نمازخانه نداشت. پدرم یک منزل بزرگ در روستا ساخت و وقف امام‌حسین(ع) کرد که در ایام محرم و صفر، آنجا روضه برپا شود.

وی ادامه می‌دهد: وقتی به مشهد آمدیم، سنت حسنه روضه خانگی جریان داشت. صدای پدرم همیشه در گوشم می‌پیچید که می‌گفت «ما در زمان امام‌حسین(ع) نبودیم که یاریگر دین خدا باشیم، اما می‌توانیم با برپایی مجالس عزاداری، پرچم دین خدا را بالا نگه داریم.»

مسئول این هیئت خانگی می‌گوید: علاوه بر روضه ماهانه، تمامی شهادت‌ها، ایام محرم و صفر و ایام فاطمیه در منزل ما، مصیبت اهل‌بیت(ع) بیان می‌شود.

وی با بیان اینکه هدفم از برگزاری روضه‌های خانگی کسب فیوضات معنوی است، می‌گوید: من هر چه دارم از برکات روضه‌های خانگی است. کمبودی در زندگی‌ام ندارم، هر مقدار هزینه‌ای برای روضه‌ها می‌کنم، به همان میزان به حسابم برمی‌گردد.

وی درخصوص برکات مادی و معنوی روضه‌های خانگی بیان می‌کند: یکی دیگر از برکات روضه‌های خانگی، تربیت دینی فرزندان و نوه‌هایم است. مکتب امام‌حسین(ع) انسان‌ساز است و معتقدم در کنار همین روضه‌ها، می‌شود هویت دینی کودکان را شکل داد.

خانم هاشمیان می‌گوید: علاوه بر برگزاری روضه‌های خانگی، تبلیغ دین برای کودکان و نوجوانان هم انجام می‌دهم؛ مثلاً کتابچه‌های تبلیغ حجاب و نماز را به عنوان هدیه می‌دهم و خودم برای کودکان احکام به زبان ساده می‌گویم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.