قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
مرکز رصد زنان و خانواده راه‌اندازی شد

مرکز رصد زنان و خانواده راه‌اندازی شد

  • کد خبر: ۲۴۲۲۲۰
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
مرکز رصد زنان و خانواده با هدف بررسی شاخص‌های جنسیتی و گردآوری داده‌های آماری در حوزه زنان در معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده راه‌اندازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آیینی که با حضور انسیه خزعلی معاون ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده و زهرا پزشکیان دختر رئیس‌جمهور برگزار شد، مرکز رصد زنان و خانواده راه‌اندازی شد.

این مرکز قرار است ضمن رصد شاخص‌های مربوط به عدالت جنسیتی، نسبت به گردآوری اطلاعات و داده‌های آماری در حوزه زنان اقدام نماید.

حوزه زنان، حوزه‌ای ظریف و حساس است 

فاطمه محمدبیگی، نماینده مجلس شورای اسلامی، در جریان رونمایی از این مرکز با اشاره به عبارت عدالت جنسیتی که در یکی از جداول برنامه‌های این مرکز درج شده بود، اظهار داشت: حوزه زنان به‌شدت ظریف است و تک‌تک اصطلاحات و آمار با کوچک‌ترین جابه‌جایی، ممکن است محتوای دیگری را به مردم برساند.

وی با بیان اینکه قرار بود ایجاد این مرکز در دولت سیزدهم اتفاق بیفتد، از معاونت زنان ریاست‌جمهوری برای راه‌اندازی این مرکز قدردانی و تأکید کرد: اشکالاتی در کار وجود دارد که طبیعی است و باید اصلاح شود.

آمار مرکز رصد قابلیت ارائه به مجامع بین‌المللی را دارد 

انسیه خزعلی، معاون ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده نیز در این آیین بر ضرورت عدالت در جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: در شغل منعطف در برنامه هفتم پیشرفت، بحث برابری مطرح نیست، بلکه بحث عدالت مطرح شده است.

وی افزود: همچنین در قانون کار، وضعیت باید به‌گونه‌ای باشد که به بانوان و خانواده آنان صدمه‌ای وارد نشود.

وی بحث آمار را برای برنامه‌ریزی صحیح و ارائه آمار درست به مجامع بین‌المللی ضروری دانست و با اشاره به آمار ارائه‌شده در خصوص رتبه۱۴۳ ایران در شکاف جنسیتی گفت: علت این آمار این است که اطلاعات ایران به‌درستی به این مجامع منتقل نشده است.

خزعلی مرکز رصد زنان و خانواده را مرجعی برای ارائه آمار معتبر به مجامع بین‌المللی برشمرد و افزود: یکی از فعالیت‌های این دوره معاونت، رصد دستگاه‌ها برای اعمال قانون، و نظارت اجرای برنامه‌های تصویب‌شده ستاد ملی زن و خانواده است که در رصدی که هر شش ماه یک‌بار انجام شد، باید گفت مواردی که در این دولت تصویب‌شده به خوبی اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم همه قوانین مجلس شورای اسلامی و قوانین مرتبط با ازدواج قابلیت اجرا داشته باشد.

خزعلی هماهنگی معاونت زنان با سایر دستگاه‌های اجرایی را از تاکیدات رئیس‌جمهور شهید عنوان کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.