مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
دشمن غریب‌کُش

دشمن غریب‌کُش

  • کد خبر: ۲۴۲۲۹۷
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
عادت کرده‌ایم صبح‌ها که از خواب برمی‌خیزیم بدون استرس باشد، در آرامش محض باشد، تا روز جدید را هم با کمترین استرس بگذرانیم.

چهارسال‌ونیم پیش، وقتی صبح یک روز سرد زمستانی چشم بازکردیم، خبر به‌شهادت‌رسیدن شهید حاج قاسم سلیمانی در عراق نه‌فقط ما ایرانی‌ها و دوستدارانش را، که همه دنیا را شوکه کرد. به ساعت نکشید که این واقعه، خبر فوری یا به قول رسانه‌های انگلیسی‌زبان «بریکینگ‌نیوز» و در صدر تمام رسانه‌های دنیا قرار گرفت. 

غم از دست دادن سردار دل‌ها بعد از گذشت هزار و ششصد و چهل و نُه روز هنوز هم بر دل هایمان سنگینی می‌کند و هر گاه به یادش می‌افتیم ناخودآگاه گوشه چشممان تَر می‌شود. 

اردیبهشت امسال هم خبر سقوط بالگرد حامل آیت الله رئیسی و هیئت همراهش در شمال غرب کشور، بار دیگر کشور را در بهت و حیرت فرو برد. آن جا هم صبح یک روز بهاری بود. از شب قبلش دست به دعا برداشته بودیم و انتظار خبر سلامتی شان را می‌کشیدیم که انتشار خبر شهادتشان ابتدای صبح، یادآور صبح سیزده دی ۹۸ را برای همه مان تداعی کرد.

 و حالا، امروز در یکی از روز‌های داغ تابستان، درست در ماه حرام خدا، چشممان را که باز کردیم، شوکه شدیم از خبر به شهادت رسیدن اسماعیل هنیئه رئیس دفتر سیاسی حماس در قلب تهران. اغراق نیست اگر بگویم برای یک لحظه قلبم از تپش ایستاد. 

خدایا چه می‌بینم؟ اسماعیل هنیه؟ آن هم در تهران؟ با موشک؟ مگر می‌شود؟ 

خبر‌ها را یکی یکی بالا و پایین می‌کنم بلکه خبر تکذیبیه را ببینم. بلکه ببینم فقط یک شیطنت رسانه‌ای بوده و بس. اما نه... 

چند لحظه‌ای می‌گذرد تا هوش و حواسم سر جایش می‌آید. ناخودآگاه بار دیگر یاد سیزدهمین روز دی ماه ۹۸ می‌افتم. همان روز که شب قبلش در حالی که ما در آرامش کامل در خواب بودیم، سردارمان را در غربت به شهادت رساندند. 

حالا هم وقتی در خواب بودیم، دشمن غریب کُش، که بیش از هشت ماه است از گرفتن جان زن و کودک و جوان و پیر غزه ای هیچ کوتاهی نکرده، بار دیگر غریب کُشی را به حد اعلایش به نمایش گذاشته است. البته که غریب کُشی دشمن به یک سال و دو سال و ده سال پیش باز نمی‌گردد. این ماجرا سری دراز دارد. شاید به درازای ۱۴۰۰ سال پیش. وقتی حسین بن علی (ع) را در غربت و مقابل چشم کودکان و فرزندانش سر بریدند. قطعا که دشمنان اسلام خوی غریب کُشی شان را از اجدادشان در واقعه کربلا به ارث برده اند. اما فرهنگ اسلامی و شیعی به خوبی می‌داند پیروزی نهایی با جبهه حق است. جبهه‌ای که «أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» است. جبهه‌ای که به آیه شریفه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» ایمان دارد. 

حالا که همه این اتفاقات تلخ در دل سیاه شب افتاده، کاش به همین زودی‌ها یک شب یک اتفاق شیرین برای تمام دنیا رخ دهد و صبح که دنیا چشم از خواب غفلت باز می‌کند، رسانه‌های دنیا پر شود از این خبر «مهدی موعود ظهور کرد».

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.