شیوه تعامل پدر و مادر؛ یکی از الگو‌های مهم یادگیری در خانواده | مهارتی که بر نحوه ارتباط فرزندان با یکدیگر اثرگذار است پیکر مادر شهیدان «دباغ» در قوچان تشییع و تدفین شد (۱۹ مهر ۱۴۰۵) پیروزی تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان در دیداری دوستانه و تدارکاتی | اردوی آماده‌سازی پایان یافت سوپ سیب‌زمینی؛ یک غذای بسیار مغذی و سرشار از ویتامین + طرز تهیه ارتقای روشنایی و افزایش ایمنی در بوستان شهربانو حجاب استقبال شهروندان از بوستان شهربانو ادیب در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ چگونه بود؟ واگذاری فوتسال بانوان خراسان رضوی به ابومسلم دیدن خوبی‌های همسر راهی است برای زنده نگه داشتن محبت قلبی لزوم توجه مادران به تغییر حرکات جنین در دوران بارداری خبر خوش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره دوام زندگی زوج‌های ایرانی درباره ۵۰ هزار کودک متولدشده از مادران ایرانی و پدران غیرایرانی که شناسنامه ندارند | غریبه ای در خاک مادری! زمزمه دعای عالیه‌المضامین در رواق نجمه خاتون (س) بارگاه رضوی | اهمیت و مفاهیم والای این دعا پیام تسلیت معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پی شهادت بانو نصرت افتخاری عشق به خوشنویسی، بانوی شاغل در صنعت را به هنر بازگرداند | سبکی سخت، اما جذاب بیوگرافی شهیده نصرت افتخاری بانوی پلیس در سیستان و بلوچستان + نحوه شهادت و زمان تشییع پیام قالیباف در پی شهادت شهیده نصرت افتخاری، معاون فراجای سیستان و بلوچستان با دستور پخت «مرغ و سیب‌زمینی تنوری» آشنا شوید | یک وعده شام ساده و پرطرفدار اصفهان؛ میزبان یک مرحله از مسابقه هندبال دختران کشور | مراسم قرعه‌کشی برگزار می‌شود آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتسال زنان از پنجشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۵) | ۱۵ تیم حضور دارند ضرورت تداوم حضور قدرتمند بانوان داور ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی فوتبال
سرخط خبرها
نخستین گردهمایی کنشگران جمعیت و فرزندآوری در محلات مشهد برگزار شد

نخستین گردهمایی کنشگران جمعیت و فرزندآوری در محلات مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۴۲۵۸۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
رئیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: نخستین گردهمایی مادران و کنشگران جمعیت و فرزندآوری همراه با جلسه هم افق سازی و تبیین طرح «شمین رضوی» در محلات مشهد در قالب «هسته‌های محله‌ای شکوه مادری» با حضور بیش از ۸۰ بانو برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اجرای این برنامه اظهار کرد: پیرو شکل گیری طرح اجتماعی «شبکه مادران، یاور نسل رضوی» با عنوان «شمین رضوی» ذیل رویداد ملی شکوه مادری که از سال ۱۴۰۱ شروع شد امسال سومین دوره آموزشی مادران و کنشگران محلی این طرح در مشهد آغاز شد.

دژبرد افزود: این شبکه مادران در حوزه مادر و فرزندآوری با هدف تشویق و ترغیب بانوان و مادران به فرزندآوری، افزایش نرخ باروری، جلوگیری از سقط جنین و جلوگیری از پیری جمعیت فعالیت دارند.

وی با بیان این مطلب که طی ماه‌های گذشته بانوانی که به عنوان رابطین محلات و کنشگر جمعیت عضو طرح شمین رضوی بودند آموزش‌های اولیه را گذرانده و شناسایی شدند ابراز کرد: امروز نخستین گردهمایی رسمی این افراد در محل باغ خاتون مشهد برگزار شد و حمیده عبداللهی یکی از کنشگران ملی حوزه جمعیت به عنوان استاد برنامه در این برنامه حضور داشت.

دژبرد ادامه داد: بانوان حاضر در این مراسم علاوه بر آشنایی کامل با طرح «شمین رضوی» و اهداف آن جهت تببین طرح در محلات، در گعده تجربه کاوی، از آموزه‌های استاد برنامه استفاده کرده و نیز تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند. همچنین با روش‌های تبلیغ چهره به چهره برای ترغیب مادران کمتر از ۴۰ سال به فرزندآوری و اقناع مخاطب آشنا شدند.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شده است این جلسات آموزشی به صورت ماهانه تا پایان سال ادامه داشته باشد تا رابطان با کنشگر‌های ملی جمعیت آشنا شوند و پای درس و تحربیات آنها بشینند و راهکار‌های مناسب در حوزه جمعیت و فرزندآوری را بیاموزند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.