رهایی دختربچه ۷ ساله مشهدی از چنگال آدم ربایان پیش‌فروش عجیب بلیت‌های قطار برای زائران اربعین | هیچ بلیتی در دسترس نیست! قطع برق، عامل قطعی سامانه خدمات الکترونیک قضایی (۱۶ مرداد ۱۴۰۳) فرمانده مرزبانی خراسان رضوی: خبرنگاران مرزبان افکار عمومی و صداقت در جامعه هستند آتش سوزی دوغارون آسیبی به امکانات میزبانی از زائران اربعین نرسانده است لباس، بهترین مانع در برابر نور خورشید است اهمیت حفظ بقای شهر‌ها با ایجاد برند شهری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۳) | آغاز روند کاهش دما از جمعه جزئیات شرایط سفر اربعین برای اتباع خارجی مقیم ایران دستاورد‌های ایران در مقابله با مسئله موادمخدر، انکارنشدنی است برای کاهش فشار خون چه بخوریم؟ موادغذایی معجزه‌گر برای تنظیم و کاهش فشار خون پرواز‌های اربعین با حضور بیش از ۲۴ ایرلاین داخلی و خارجی انجام می‌شود سازمان بهداشت عمومی یونان درباره ویروس «نیل غربی» هشدار داد راه‌اندازی دانشکده پزشکی قانونی با موافقت وزارت بهداشت هشدار وزارت بهداشت در خصوص دارو‌های سقط جنین موجود در بازار آیا نصف‌کردن قرص عوارض دارد؟ مصرف شیر مادر می‌تواند تا ۲۳ درصد، میزان مرگ و میر نوزادان زیر ۶ ماه را کاهش دهد تمدید مهلت زمانی مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی پشیمانی ناپدری سنگدل پس از قتل کودک پنج‌ساله در تهران ابلاغ دستورالعمل تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراسم اربعین کاهش نرخ بازگشت به زندان بعد از آزادی با اشتغال زندانیان
سرخط خبرها

آسیب شناسی نگهداری حیوانات خانگی در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۳۴۵۶
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
آسیب شناسی نگهداری حیوانات خانگی در مشهد
یک جامعه شناس گفت: نگهداری حیوانات خانگی از ازدواج و فرزندآوری جلوگیری می‌کند.

مهدیه قمری | شهرآرانیوز؛ در مشهد هم مانند سایر کلان شهر‌های کشور شاهد افزایش نگهداری حیوانات خانگی به ویژه توسط جوانان هستیم، با وجود اینکه آمار و ارقام دقیقی دراین باره وجود ندارد، اما مشاهدات نشان می‌دهد از یک سو تعداد جوانانی که گربه، سگ یا پرنده‌های تزئینی دارند در سطح شهر افزایش یافته و از سوی دیگر تعداد فروشگاه‌های وسایل و غذای حیوانات خانگی، پانسیون‌های نگهداری حیوانات و کلینیک‌ها و بیمارستان‌های ویژه حیوانات و پرندگان در مشهد افزایش چشم گیری داشته است، در این خصوص امان‌الله قرائی‎‌مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه به خبرنگار شهرآرانیوز می‌گوید: نگهداری حیوانات خانگی در شهر‌های بزرگ از دو دیدگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ اول، امروزی و متجدد بودن و فخرفروشی و دوم نوعی سرگرمی.

ایجاد اختلاف طبقاتی در جامعه از ویژگی‌های نگهداری از حیوانات خانگی است

قرائی‌مقدم با اشاره به اینکه اختلاف طبقاتی نیز از دیگر ویژگی‌های نامناسب نگهداری از حیوانات خانگی است، متذکر شد: برخی از نظریه پردازان غربی معتقدند از قرن ۱۶ به بعد توجه انسان‌ها به مادیات و ظاهر افراد افزایش یافت و ما اکنون این نظریه را در از بُعد عملی در جامعه خود مشاهده می‌کنیم، چرا ذکه طی سال‌های اخیر مردم به سمت ارتقای خودرو، مسکن، طلا و ... یا حتی نگهداری از حیوانات خانگی پیش رفته‌اند، دلیل آن توجه به مادیات، ظاهر و تجملات است.

این جامعه شناس می‌افزاید: وقتی فردی از حیوانات خانگی نگهداری می‌کند، با انجام این کار به اطرافیان خود نشان می‌دهد که وضع مالی خوبی دارد و به نوعی فخرفروشی می‌کند، از سوی دیگر اطرافیان وی نیز وقتی ظاهرش را می‌بینند با خود فکر می‌کنند وضع او خوب است.

مهمترین وظیفه افراد در جامعه ازدواج، فرزندآوری و تربیت درست فرزندان است

به گفته وی، مهمترین وظیفه افراد در جامعه ازدواج، فرزندآوری و تربیت درست فرزندان است و نگهداری از حیوانات خانگی ضربه بزرگی به این وظیفه وارد می‌کند.

قرائی مقدم یادآور می‌شود: خانواده و ازدواج، اقتصاد، حکومت و دین پایه و اصول جامعه است و جوانان لازم است به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که حتی اگر می‌خواهند از حیوانات خانگی نگهداری کنند، در کنار به ازدواج و فرزندآوری نیز بپردازند.

دریافت آموزش‌های مختلف و آداب اجتماعی از محیط پیرامون

به گفته این جامعه شناس، افراد آموزش‌های لازم و آداب اجتماعی را از محیط پیرامون خود دریافت می‌کنند و با وجود مباحث مختلفی که در دانشگاه و مدرسه درباره اهمیت خانواده و پیگیری از اسیب‌های مختلف می‌شود، اما افراد به این آموزش‌ها توجهی نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه امروز نسل‌های دهه ۸۰ و ۹۰ هر آنچه که به آن فکر کنند را مهم و عقلانی می‌دانند، این گروه سنی را خودمختار عنوان و بیان می‌کند: آنها بیشتر از نسل‌های خود الگو می‌گیرند و برای موضوعات و تصمیم‌های مختلف به نظرات والدین شان توجهی نمی‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->