تامین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی ایران روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم تاثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر آشپزی و فرهنگ غذایی
سرخط خبرها
اربعین فرصتی برای تربیت حسینی فرزندان

اربعین فرصتی برای تربیت حسینی فرزندان

  • کد خبر: ۲۴۷۱۷۸
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
حضور کودکان، مادران و پدران عراقی که خدمت به زوارالحسین (ع) را شرف خود می‌دانند در مسیر پیاده روی زائران اربعین حسینی به سوی کربلا قدم به قدم دیده می‌شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، در مسیر مشایه یا مسیر نجف به کربلا که پا بگذارید صحنه‌هایی خواهید دید که هر زائری را شگفت زده می‌کند. رسم مهمان نوازی عراقی‌ها در اربعین حسینی زبانزد خاص و عام است، اما آنچه بیش از همه مورد توجه است حضور دختران و پسران خردسال و کم سن و سالی است که با چند لیوان آب یا بسته‌های دستمال کاغذی نیز در میانه راه ایستاده اند و به زائران «اهلا و سهلا» می‌گویند.

مثل نرجس یک و نیم ساله که جعبه دستمال کاغذی را در دستانش گرفته و به زائران تعارف می‌کرد. پدر جوانش که سن و سالی هم نداشت چند قدم آن طرف‌تر ایستاده و مراقبش بود و به حضور دخترش در این مسیر با وجود گرمای ۵۰ درجه عراق افتخار می‌کرد.

میثم ۱۰ ساله نیز که دشداشه عربی و زیبایی به تن داشت و لبخند دلنشینی بر لبانش نشسته بود. با همان لبخند، زائران را به نوشیدن شربت خنک دعوت می‌کرد و با صدای بلند «اهلا و سهلا» می‌گفت. چنین صحنه‌هایی در مسیر پیاده روی به قدری زیاد است که مایه شعف و شگفتی هر بیننده‌ای می‌شود.

«زیارت امام حسین (ع) افتخار ماست و خدمت به زائر امام حسین (ع) شرف ماست»، این جمله‌ای است که بالای در بسیاری از موکب‌ها می‌توان دید.

آنها هرچه دارند را برای خدمت به زائر امام حسین (ع) در طبق اخلاص می‌گذارند و دست‌های بخشنده‌ای دارند و این رسم را نیز به فرزندان و خاندان خود نیز می‌آموزند.

مانند «امّ حکیمه» یا «امّ فاطمه» که سال هاست ایام اربعین، خانه و زندگی خود را در خدمت زائران اربعین می‌گذارند و به بهترین شکل ممکن از آنها پذیرایی می‌کنند و فرزندان و نوه‌های خود را نیز در این امر شریک می‌کنند؛ حتی به اندازه تقدیم یک لیوان آب خنک.

عادت دادن به امور، روشی تربیتی است که هم در روایات دینی سفارش شده و هم در مکاتب تربیتی امروزه وجود دارد. حضور کودکان از سنین پایین در کنار والدین و خانواده خود در آیین جهانی اربعین حسینی، نیز برگرفته از همین روش است و اربعین، یکی از بهترین فرصت‌ها برای تربیت حسینی فرزندانمان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.