نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان وزارت بهداشت و قوه‌قضائیه باهم همکاری می‌کنند | راه‌اندازی سامانه گزارش‌دهی برخط برای مقابله با پدیده سقط‌های غیرقانونی دبیرکل فدراسیون: بانوان بدون هیچ محدودیتی می‌توانند در رشته قایقرانی فعالیت کنند کسب رتبه ۵۳ برای بانوی اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ بانوی ملی پوش مشهدی، پاراتیرانداز برتر سال ۱۴۰۴ شد آیا میان واکسن کووید در دوران بارداری با اوتیسم ارتباطی وجود دارد؟ اجرای «پویش کودکان سایبری» با هدف افزایش آگاهی و توانمندسازی خانواده‌ها و فرزندان آنها برگزاری اردوی متصل به اعزام تیم ملی فوتبال بانوان از ۲ اسفندماه ۱۴۰۴| ۲۵ بازیکن دعوت شدند جذب اسپانسر در هندبال بانوان خراسان رضوی | ۱۴۰۰ دختر هندبالیست در استان فعالیت دارند اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟ اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
سرخط خبرها
رقابت دختران بدمینتون‌باز مشهدی در لیگ

رقابت دختران بدمینتون‌باز مشهدی در لیگ

  • کد خبر: ۲۹۲۰۸۲
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
تیم «شهید فخار» مشهد که هفته نخست لیگ‌برتر بدمینتون بانوان را با پیروزی پشت سر گذاشته بود، فردا باید در زنجان به مصاف حریفش برود.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز، هم‌زمان با آغاز فصل پاییز، لیگ‌ برتر بانوان شروع شد، اما فصل جدید این مسابقات هم علاقه‌مندان خود را غافل‌گیر کرد. این مسابقات در سال‌های گذشته با حضور پنج تیم پیگیری می‌شد، اما نسخه۱۴۰۳ لیگ بدمینتون بانوان فقط با حضور چهار تیم به‌صورت رفت و برگشت برگزار می‌شود.

کمبود تیم در لیگ بدمینتون زنان یکی از چالش‌های همیشگی این رشته در ایران بوده و حالا این مشکل به اوج رسیده است و با کناره‌گیری یکی از این تیم‌ها، احتمالا شاهد تعطیلی لیگ‌برتر بدمینتون خواهیم شد.

با این حال، تیم شهیدفخار مشهد بدون داشتن اسپانسر و با حمایت هیئت استان، ششمین سال پیاپی در لیگ‌برتر بدمینتون حضور دارد. در همه این سال‌ها این تیم پشتوانه‌ای برای دختران جوان مشهدی بوده است تا بتوانند با حضور در مسابقات سطح بالا، خود را آماده‌تر کنند.

این سرمایه گذاری تا حدودی جواب داد و بیش از شش دختر استان به اردو‌های ملی دعوت شدند و در رنکینگ کشوری جایگاه‌های مطلوبی به دست آوردند، اما نماینده مشهد در لیگ‌برتر با داشتن بازیکنان بومی و جوان، سال گذشته فصل را در انتهای جدول به پایان رساند، اما امسال شاید برای این تیم جور دیگری رقم بخورد و حتی روی سکو برود. هفته گذشته دو شهر مشهد و قم میزبان هفته اول لیگ‌برتر بدمینتون بانوان جام خلیج‌فارس بودند.

در مشهد تیم شهیدفخار با ترکیب بومی‌اش توانست میهمان تهرانی را شکست دهد. مشهدی‌ها ۴ بر ۱ نویان تهران را بدرقه کردند و به صدر جدول رفتند. مددی، نایب‌رئیس فدراسیون بدمینتون، در سالن فخار مشهد به تماشای این رقابت پرداخت.

اما فردا و در هفته دوم، شهیدفخار مشهد به زنجان می‌رود و میهمان درخشان این شهر است و نویان تهران در تهران از قمی‌ها میزبانی می‌کنند. در قم نیز هفته نخست، دو تیم فرهمند این شهر و درخشان زنجان مسابقه‌ای زیبا و پرهیجان را به نمایش گذاشتند. زنجانی‌ها در دیداری حساس و نزدیک توانستند میزبانشان را شکست دهند و لیگ را با برد آغاز کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.