صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در انتظار مصوبه مجلس لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی اجرای یک پویش مردمی برای حمایت جدی از بانوی ایرانی و فعال مدنی بازداشت شده در پاریس جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی توجه بسیار شهید رئیسی به آسیب‌های حوزه زنان و خانواده نگاهی به پیامدهای منفی حمایت بیش از حد والدین از فرزندان ۸۰ درصد تیم ملی نت‌بال بانوان ایران از بازیکنان بسکتبال هستند ابتلای درصد قابل توجهی از زنان به اختلالات تیروئیدی در کشور رقابت تیم ملی والیبال زنان ایران با تیم‌های قدرتمند آسیا در نخستین دوره مسابقات والیبال جام ملت‌های زنان آسیا چگونه زن مسلمان می‌تواند الگوی تمدن نوین اسلامی باشد؟ پیشگیری از بروز اختلالات رشدی جنین با مصرف مکمل یدوفولیک در سه ماهه اول بارداری ایجاد ائتلاف جهانی به منظور حمایت از خانواده بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور
سرخط خبرها
رقابت دختران بدمینتون‌باز مشهدی در لیگ

رقابت دختران بدمینتون‌باز مشهدی در لیگ

  • کد خبر: ۲۹۲۰۸۲
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
تیم «شهید فخار» مشهد که هفته نخست لیگ‌برتر بدمینتون بانوان را با پیروزی پشت سر گذاشته بود، فردا باید در زنجان به مصاف حریفش برود.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز، هم‌زمان با آغاز فصل پاییز، لیگ‌ برتر بانوان شروع شد، اما فصل جدید این مسابقات هم علاقه‌مندان خود را غافل‌گیر کرد. این مسابقات در سال‌های گذشته با حضور پنج تیم پیگیری می‌شد، اما نسخه۱۴۰۳ لیگ بدمینتون بانوان فقط با حضور چهار تیم به‌صورت رفت و برگشت برگزار می‌شود.

کمبود تیم در لیگ بدمینتون زنان یکی از چالش‌های همیشگی این رشته در ایران بوده و حالا این مشکل به اوج رسیده است و با کناره‌گیری یکی از این تیم‌ها، احتمالا شاهد تعطیلی لیگ‌برتر بدمینتون خواهیم شد.

با این حال، تیم شهیدفخار مشهد بدون داشتن اسپانسر و با حمایت هیئت استان، ششمین سال پیاپی در لیگ‌برتر بدمینتون حضور دارد. در همه این سال‌ها این تیم پشتوانه‌ای برای دختران جوان مشهدی بوده است تا بتوانند با حضور در مسابقات سطح بالا، خود را آماده‌تر کنند.

این سرمایه گذاری تا حدودی جواب داد و بیش از شش دختر استان به اردو‌های ملی دعوت شدند و در رنکینگ کشوری جایگاه‌های مطلوبی به دست آوردند، اما نماینده مشهد در لیگ‌برتر با داشتن بازیکنان بومی و جوان، سال گذشته فصل را در انتهای جدول به پایان رساند، اما امسال شاید برای این تیم جور دیگری رقم بخورد و حتی روی سکو برود. هفته گذشته دو شهر مشهد و قم میزبان هفته اول لیگ‌برتر بدمینتون بانوان جام خلیج‌فارس بودند.

در مشهد تیم شهیدفخار با ترکیب بومی‌اش توانست میهمان تهرانی را شکست دهد. مشهدی‌ها ۴ بر ۱ نویان تهران را بدرقه کردند و به صدر جدول رفتند. مددی، نایب‌رئیس فدراسیون بدمینتون، در سالن فخار مشهد به تماشای این رقابت پرداخت.

اما فردا و در هفته دوم، شهیدفخار مشهد به زنجان می‌رود و میهمان درخشان این شهر است و نویان تهران در تهران از قمی‌ها میزبانی می‌کنند. در قم نیز هفته نخست، دو تیم فرهمند این شهر و درخشان زنجان مسابقه‌ای زیبا و پرهیجان را به نمایش گذاشتند. زنجانی‌ها در دیداری حساس و نزدیک توانستند میزبانشان را شکست دهند و لیگ را با برد آغاز کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.