تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود
سرخط خبرها
اشتغال ۵۰۰ بانوی سرپرست‌خانوار در نمایشگاه‌های «سرای خاتون» در مشهد

اشتغال ۵۰۰ بانوی سرپرست‌خانوار در نمایشگاه‌های «سرای خاتون» در مشهد

  • کد خبر: ۲۹۲۲۹۷
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: نمایشگاه‌های «سرای خاتون» در راستای اشتغال و کارآفرینی بانوان سرپرست‌خانوار به همت مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی به صورت دائمی هر ماه برگزار می‌شود.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

فاطمه دژبرد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در خصوص نمایشگاه‌های سرای خاتون، اظهار کرد: نمایشگاه‌های سرای خاتون بخشی از طرح «مادران ارزش‌آفرین» است که جهت توانمندسازی بانوان سرپرست‌خانوار در محلات مشهد توسط مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی در حوزه اشتغال و کارآفرینی تدارک دیده شده است.

وی افزود: بانوان کارآفرین در سطح مبتدی یا حرفه‌ای محصولات خود اعم از پوشاک، مواد غذایی، صنایع دستی، لوازم بهداشتی و محصولات فرهنگی را هر ماه به مدت ۵ روز در تالار نوآوری باغ‌اردوگاه خاتون ارائه می‌کنند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: از ابتدای اجرای طرح مادران ارزش‌آفرین در سال ۹۹ تاکنون، ۲۰ نمایشگاه سرای خاتون برگزار شده است که در این بازه زمانی، ۵۰۰ بانوی کارآفرین محصولات خود را به فروش رساندند.

بازدید از این نمایشگاه به صورت خانوادگی و برای عموم، آزاد و رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت بازدید محصولات بانوان کارآفرین در این نمایشگاه، به تقاطع بولوارهای خیام و توس، باغ‌اردوگاه خاتون، مراجعه کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.