انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی روایت بانوان واقف ایران| میراث ارزشمند نسل‌های نیکوکار کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
یک سوم رانندگان سرویس مدارس مشهد را بانوان تشکیل می‌دهند

یک سوم رانندگان سرویس مدارس مشهد را بانوان تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۲۹۱۳۶۳
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: هفت هزار راننده در سرویس مدارس این شهر فعال بوده که یک سوم از آنان زن و بقیه مرد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی چایچی مطلق روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت بازگشایی مدارس و سرویس دانش آموزان افزود: اکنون ۱۰ درصد دانش‌آموزان در مشهد متقاضی سرویس مدرسه هستند و ۹۰ درصد به شیوه‌های مختلف به مدرسه می‌روند.

وی بیان کرد: در هفته نخست مهرماه بیشتر حمل‌ونقل دانش‌آموزان با وسیله نقلیه شخصی است و بعد از آن به سمت حمل‌ونقل عمومی پیش می‌رود.

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد ادامه داد: سازمان تاکسیرانی به عنوان متولی اصلی خدمات حمل‌ونقل سبک شهری، فراخوانی را در ۲ نوبت در روزنامه‌های کثیرالانتشار منتشر و ۶۳ شرکت اعلام آمادگی کردند، پس از آن ارزیابی و امتیازبندی انجام و در نهایت ۵۳ شرکت اصلی و پنج شرکت رزرو انتخاب شدند.

وی اظهار کرد: اولیا نیز در سامانه «سپند» تقاضای خود را بر مبنای نیاز به سرویس ثبت کردند که به بیش از ۹۵ درصد از ۶۸ هزار و ۵۲۹ تقاضای ثبت شده، سرویس اختصاص داده شده است.

چایچی مطلق با بیان اینکه نزدیک به هزار و ۹۰۰ مدرسه در شهر مشهد داریم که ۹۰۰ مدرسه متقاضی سرویس هستند، افزود: نظارت بر تک تک این مدارس کار دشواری است که البته این وظیفه بر دوش ما بوده و حتما انجام خواهیم داد. اولیا با مشاهده مشکل آن را اعلام کنند، اگر هرجا تخلفی باشد درصدد جبران آن برخواهیم آمد.

وی گفت: برای دریافت نظرات، شکایات و گزارش‌های اولیا مسیر‌های مختلفی را پیش‌بینی کردیم که شامل سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷، سامانه سپند و شماره‌های ۹-۳۳۴۴۸۱۴۷ است. تاکنون نزدیک ۴۴۰ شکایت در حوزه سرویس مدارس داشته ایم که هفت صدم درصد آن‌ها را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.