ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه
سرخط خبرها
روایتی از دختران نصر‌الله | اجتماع دختران دهه هشتادی برای آزادی قدس در حرم مطهر رضوی

روایتی از دختران نصر‌الله | اجتماع دختران دهه هشتادی برای آزادی قدس در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۹۲۳۵۹
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
اجتماع دختران دهه هشتادی با نام "دختران نصرالله" برای قدر دانی از رزمندگان سرافراز اسلام و حمایت از آزادی قدس شریف در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

مهدیه صمدی | شهرآرانیوز، دختران دهه هشتادی ضمن تسلیت و گرامیداشت شهید سید حسن نصرالله به عنوان فردی مجاهد و الگوی نسل جوان برای آزادی قدس شریف در مضجع امام مهربانی‌ها دعا کردند. 

مجتبی مختاری، مدیر موسسه جوانان آستان قدس رضوی در حاشیه مراسم دختران نصرالله در گفتگو با شهرآرانیوز گفت: جلسه حاضر اجتماع و گردهمایی دختران دهه هشتادی مشهد هست که در قالب هیئت فاطمه الزهرا موسسه جوانان آستان قدس رضوی در صحن قدس گرد هم آمدند.

دهه هشتادی‌ها نوع نگاهشان متفاوت است

پاسداشت از مقام سید حسن نصرالله سید شهیدان مقاومت و کسی که با رشادت‌ها و استقامت هایش در جبهه مقاومت در برابر شر مطلق منطقه یعنی رژیم اشغالگر قدس ایستاده دختران را گرد هم آورد تا در کنار امام رضا (ع) دست هایشان را به دست هم داده تا هم حمایتی باشد از سربازان حزب‌الله لبنان و هم مراسم شکرگزاری در این آستان داشته باشند.

عموم دختران حاضر در مراسم دهه هشتادی بوده و جوان و نوجوان اند. به دلیل شکل گیری هویت آنها در این دوره بهترین بحثی که می‌تواند آنها را کنار یکدیگر به هویت مشترک برساند بحث هم نوایی، همدل شدن و اتحاد بین خودشان است. دخترانی که در این شرایط قرار می‌گیرند انسجام قوی‌ای با یکدیگر پیدا کرده و دل هایشان با هم متحد شده و هویت امام رضایی در بین آنها شکل می‌گیرد.

یکی از دختران حاضر در مراسم گفت: می‌دانیم اتفاق تازه‌ای نیست، اما هر بار احساس نفرتمان را وقتی خواهران و برادرانمان به دست رژیم صهیونیستی ناجوانمردانه به شهادت می‌رسند تازه می‌کند. اهالی حزب خدا هرکجای دنیا که باشند برای این رژیم غاصب تهدید هستند.

حال و هوای دختران اینجا دیدنی است. یکی دیگر از دختران که با صدای بلند فریاد "مرگ بر اسرائیل" را سر می‌داد گفت: جای همه خیلی خالی است؛ اما به حمدالله حزب الله زنده است. حزب خدا همیشه زنده است و به قول رهبر عزیزمان ما ملت عزاداریم، اما این عزای ما مثل آن که شما به آن اقتدا کردید و ما به آن اقتدا کردیم نیست مثل عزای سید الشهدا زنده کننده و پیش برنده است.

چه کسی از خدا به عهد خود وفادارتر است که مومنان را به پیروزی بزرگ بشارت داده است. مبارزه با یهود تمام زندگی ماست. قسم به گنبد استوار حضرت رضا (ع)، قسم به هجرت ولی نعمت ایشان و تمام برکاتش، قسم به همه شهدای پاک اسلام، ما اینجا هستیم برای عهدی دوباره از قلب تپنده ایران با امت حزب الله.

اینها را می‌شد از این حضور پرشور به خوبی فهمید. اینکه دختران دهه هشتادی همگی فریاد می‌زدند تا پیروزی حق و تا استقرار امت اسلام در جهان محکم گام بر می‌داریم و با شما امت حزب‌الله هستیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.