بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی صدور بیمه اجتماعی برای بیش از ۳ هزار بانوی سرپرست خانوار در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد عاقبتی بهروزآذر: در روز‌های سخت، «خانواده ایران» معنای تازه‌ای یافت زنان باردار نیاز به رژیم غذایی جداگانه ندارند| افزایش وزن مناسب، نشانه رشد مطلوب جنین ناکامی تیم ملی والیبال زنان ایران در چهارمین مسابقه خود در جام آسیا کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم
سرخط خبرها
فوتبالیست‌های خراسانی در لیگ قهرمانان آسیا جای گرفتند

فوتبالیست‌های خراسانی در لیگ قهرمانان آسیا جای گرفتند

  • کد خبر: ۲۹۲۵۴۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
دو دختر فوتبالیست خراسانی همراه کاروان خاتون به‌عنوان نماینده ایران در اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا از فردا در تایلند به میدان می‌روند.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز، تیم فوتبال دختران خاتون در اولین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا حضور دارد؛ تیمی که عنوان پرافتخارترین تیم فوتبال زنان ایران را با کسب ۱۰ عنوان قهرمانی در اختیار دارد و در این موفقیت‌ها دو بازیکن خراسانی به نام‌های سمانه چهکندی و سارا دیدار سهیم هستند. کاروان تیم خاتون چهار روز پیش عازم تایلند شد.

شاگردان مرضیه جعفری ابتدا از تهران به دبی سفر کردند و پس از توقفی کوتاه در این شهر، عازم بانکوک، پایتخت تایلند، شدند که محل اقامت نماینده ایران در اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیاست.

ظهر فردا، پانزدهم مهر، در اولین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان زنان آسیا، خاتون ایران با ملبورن‌سیتی استرالیا دیدار می‌کند. چهارشنبه هجدهم مهر نیز بازی دوم خاتون با کایا ایلویلو فیلیپین است. شنبه، بیست‌ویکم مهر، خاتون ایران با کالج اسکالرز تایلند دیدار می‌کند.

شاگردان جعفری درحالی به کشور تایلند سفر کرده‌اند که بازخوانی فهرست خاتون نشان می‌دهد این تیم با شمایلی متفاوت‌تر از قبل قرار است در سه مسابقه آسیایی پیش‌رو شرکت کند. از آن جمع قبلی گلنوش خسروی در جمع شاگردان مرضیه جعفری جایی ندارد و او پس از پایان قرارداد قرضی‌اش با خاتون به تیم سپاهان پیوسته است.

زهرا سربالی، هافبک باتجربه خاتون، هم با این تیم به بانکوک سفر نکرده است. سمیه اسدیان و سمانه چهکندی هم در آستانه انتقال به گل‌گهر هستند، اما در این سفر آسیایی کاروان تیم خاتون را همراهی می‌کنند. سارا دیدار نیز دیگرچهره خراسانی تیم خاتون است که یکی از بازیکنان جوان خاتون در مسابقات قهرمانی آسیا به شمار می‌رود.

خاتون برای رسیدن به جمع دوازده تیم مرحله گروهی، در مرحله مقدماتی ابتدا از سد آرتی‌سی بوتان گذر کرد و سپس شاگردان مرضیه جعفری موفق شدند کیچه هنگ‌کنگ را شکست بدهند تا صعودی مقتدرانه به جمع دوازده تیم مرحله گروهی داشته باشند. حالا براساس قرعه‌کشی، خاتون باید در مرحله گروهی با تیم‌های کالج اسکالرز تایلند، کایا ایلویلو فیلیپین و ملبورن‌سیتی استرالیا رقابت کند و ورزشگاه بی‌جی شهر پاتوم‌تانی تایلند که به تیم پاتوم‌یونایتد تعلق داشته و ظرفیتی ۱۵ هزار نفری دارد، قرار است میزبان رقابت‌ها باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.