روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه
سرخط خبرها
فوتبالیست‌های خراسانی در لیگ قهرمانان آسیا جای گرفتند

فوتبالیست‌های خراسانی در لیگ قهرمانان آسیا جای گرفتند

  • کد خبر: ۲۹۲۵۴۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
دو دختر فوتبالیست خراسانی همراه کاروان خاتون به‌عنوان نماینده ایران در اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا از فردا در تایلند به میدان می‌روند.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز، تیم فوتبال دختران خاتون در اولین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا حضور دارد؛ تیمی که عنوان پرافتخارترین تیم فوتبال زنان ایران را با کسب ۱۰ عنوان قهرمانی در اختیار دارد و در این موفقیت‌ها دو بازیکن خراسانی به نام‌های سمانه چهکندی و سارا دیدار سهیم هستند. کاروان تیم خاتون چهار روز پیش عازم تایلند شد.

شاگردان مرضیه جعفری ابتدا از تهران به دبی سفر کردند و پس از توقفی کوتاه در این شهر، عازم بانکوک، پایتخت تایلند، شدند که محل اقامت نماینده ایران در اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیاست.

ظهر فردا، پانزدهم مهر، در اولین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان زنان آسیا، خاتون ایران با ملبورن‌سیتی استرالیا دیدار می‌کند. چهارشنبه هجدهم مهر نیز بازی دوم خاتون با کایا ایلویلو فیلیپین است. شنبه، بیست‌ویکم مهر، خاتون ایران با کالج اسکالرز تایلند دیدار می‌کند.

شاگردان جعفری درحالی به کشور تایلند سفر کرده‌اند که بازخوانی فهرست خاتون نشان می‌دهد این تیم با شمایلی متفاوت‌تر از قبل قرار است در سه مسابقه آسیایی پیش‌رو شرکت کند. از آن جمع قبلی گلنوش خسروی در جمع شاگردان مرضیه جعفری جایی ندارد و او پس از پایان قرارداد قرضی‌اش با خاتون به تیم سپاهان پیوسته است.

زهرا سربالی، هافبک باتجربه خاتون، هم با این تیم به بانکوک سفر نکرده است. سمیه اسدیان و سمانه چهکندی هم در آستانه انتقال به گل‌گهر هستند، اما در این سفر آسیایی کاروان تیم خاتون را همراهی می‌کنند. سارا دیدار نیز دیگرچهره خراسانی تیم خاتون است که یکی از بازیکنان جوان خاتون در مسابقات قهرمانی آسیا به شمار می‌رود.

خاتون برای رسیدن به جمع دوازده تیم مرحله گروهی، در مرحله مقدماتی ابتدا از سد آرتی‌سی بوتان گذر کرد و سپس شاگردان مرضیه جعفری موفق شدند کیچه هنگ‌کنگ را شکست بدهند تا صعودی مقتدرانه به جمع دوازده تیم مرحله گروهی داشته باشند. حالا براساس قرعه‌کشی، خاتون باید در مرحله گروهی با تیم‌های کالج اسکالرز تایلند، کایا ایلویلو فیلیپین و ملبورن‌سیتی استرالیا رقابت کند و ورزشگاه بی‌جی شهر پاتوم‌تانی تایلند که به تیم پاتوم‌یونایتد تعلق داشته و ظرفیتی ۱۵ هزار نفری دارد، قرار است میزبان رقابت‌ها باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.