ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی
سرخط خبرها
دانشگاه‌های کشور ظرفیت خوبی برای بررسی چالش‌های حوزه زنان هستند

دانشگاه‌های کشور ظرفیت خوبی برای بررسی چالش‌های حوزه زنان هستند

  • کد خبر: ۲۹۵۸۶۱
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به همکاری دانشگاه‌ها با این معاونت، گفت: دانشگاه‌های کشور ظرفیت خوبی برای بررسی چالش‌های حوزه زنان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر با جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی فعال در دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی حوزه مطالعات زنان و خانواده دیدار و گفتگو کرد؛ در این نشست همچنین بر اهمیت همکاری دانشگاه‌ها و نهاد‌های پژوهشی با معاونت زنان و خانواده در جهت شناسایی و حل مسائل مرتبط با زنان و خانواده تأکید شد.

این جلسه با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های موجود و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو حوزه زنان و خانواده برگزار شد. همچنین این نشست فرصتی برای تبادل نظر و ارائه پیشنهادات از سوی متخصصان دانشگاهی به منظور بهبود وضعیت زنان و خانواده در جامعه بود.

معاون رئیس جمهور در این جلسه، با استقبال از حضور گسترده متخصصان و اندیشمندان حوزه مطالعات زنان، اظهار کرد که دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقشی کلیدی در شناسایی مسائل و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر تحقیقات علمی دارند.

او تأکید کرد که دولت و نهاد‌های اجرایی برای حل معضلات و چالش‌های این حوزه، نیازمند همکاری مداوم و فعالانه با دانشگاه‌ها هستند.

بهروز آذر گفت: ما باور داریم که با همکاری فعال و مستمر دانشگاه‌ها، می‌توانیم به شناسایی دقیق‌تر چالش‌ها پرداخته و به ارائه راهکار‌های عملیاتی برای بهبود وضعیت زنان و خانواده کمک کنیم.

در ادامه جلسه، بهروز آذر افزود: دانشگاه‌ها به عنوان نهاد‌های آموزشی و پژوهشی برجسته، زودتر از هر نهاد دیگری توانایی شناسایی مسائل و چالش‌های موجود را دارند و از ظرفیت لازم برای تحلیل دقیق این مسائل و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر روش‌های علمی برخوردار هستند.

وی با اشاره به اینکه معاونت زنان و خانواده در کنار دانشگاه‌ها و پژوهشگران خواهد بود گفت: می‌توان با همکاری، راه‌حل‌های مختلف را بررسی کرده و به اجماع و وفاق بر سر روش‌های مؤثر برای حل مسائل رسید.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: این دیدار فرصتی فراهم کرد تا دانشگاهیان و سیاست‌گذاران به شناخت دقیق‌تری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر دست یابند و گامی مهم در راستای تقویت تعامل و همکاری میان دولت و جامعه دانشگاهی برداشته شود و تاکید کرد که تداوم این تعاملات و تبادل نظر‌ها به افزایش کیفیت سیاست‌گذاری‌ها در حوزه زنان و خانواده به بهبود وضعیت این بخش از جامعه منجر خواهد شد.

بهروز آذر همچنین با اشاره به اهمیت نقش دانشگاه‌ها در تولید دانش و پژوهش‌های کاربردی و ارائه مشاوره‌های علمی به دولت و نهاد‌های اجرایی اذعان کرد: دانشگاه‌ها با داشتن تیم‌های متخصص در زمینه‌های مختلف، می‌توانند دیدگاه‌های مبتنی بر واقعیت‌های علمی و تجربیات پژوهشی را ارائه دهند که در فرآیند سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری‌های کلان اجتماعی به کار گرفته شود.

وی تأکید کرد: این تعاملات نباید محدود به جلسات و دیدار‌های کوتاه‌مدت باشد، بلکه باید به شکل منظم و پایدار ادامه یابد تا از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه برای بهبود وضعیت زنان و خانواده استفاده کامل شود.



معاون رئیس جمهور از تشکیل کارگروه‌های تخصصی مشترک میان دانشگاه و معاونت امور زنان و خانواده خبر داد و گفت: در این کارگروه‌ها قرار است مسائل به‌صورت تخصصی‌تر بررسی و راهکار‌های عملیاتی پیشنهاد شود.

در پایان این دیدار، از ژاله شادی طلب استاد پیشکسوت این رشته و بنیانگذار مرکز مطالعات و تحقیقات زنان با حضور مهمانان به پاس فعالیت ارزشمندشان در تأسیس و توسعه این رشته مطالعاتی تقدیر به عمل آمد.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.