جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون پیروزی مدعیان در بازی‌های اول مرحله یک چهارم نهایی لیگ بسکتبال زنان ایران الگوی سوم زن مسلمان، هم‌افزایی زنانگی و عاملیت است افزایش شیر مادر با مصرف اندازه کنجد سیر تطور تاریخی فعالیت زنان بعد از انقلاب اسلامی ایران تولید کتاب‌های گویا در ایران صدا با محوریت زندگی زنان انقلابی روش‌های تشخیص نوزاد تیزهوش طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد برگزاری دوره تخصصی «زن، جامعه‌پردازی، تمدن نوین اسلامی» در مشهد + فیلم تاثیر انقلاب اسلامی فرصتی بر حضور اجتماعی زنان: حدود ۱۸ هزار زن عضو هیئت علمی هستند بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش "بانوان فاضله هم‌عصر" + فیلم زنان در موقعیت فعلی نظام جمهوری اسلامی در متن و مرکز هستند آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟ بررسی مراحل مختلف مهارت لبخندزدن نوزاد از تولد تا سه ماهگی روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی درباره «مادام‌پلو»، یکی از همسران اروپایی ناصرالدین شاه افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور
سرخط خبرها
الیکا عبدالرزاقی یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب گرفت

الیکا عبدالرزاقی یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب گرفت

  • کد خبر: ۲۹۶۸۶۶
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۳
الیکا عبدالرزاقی از بازیگران طنازی است که با استفاده از تجربه اش با بازی در سریال ها و فیلم های تلویزیونی و سینمایی توانست به عنوان یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الیکا عبدالرزاقی دوره‌های بازیگری را از سال ۱۳۷۶ در کلاس‌های هنری استاد حمید سمندریان گذرانده و فعالیت هنری خود را با سریال گمشده ساخته مسعود نوابی در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد.

ورود الیکا عبدالرزاقی به تلویزیون، همزمان با اولین کارش در تئاتر با نام دایره گچی قفقازی به کارگردانی حمید سمندریان بود. او یک سال بعد در فیلم سینمای مومیایی ۳ در کنار بازیگرانی همچون پرویز پرستویی نقش آفرینی کرد.

اوج شهرت الیکا عبدالرزاقی به حضور در آثار مهران مدیری همچون باغ مظفر، قهوه تلخ و دورهمی مربوط می‌شود.

بانوی خوش‌خنده سینما و تلویزیون، بار‌ها در قامت بازیگر کمدی استعدادش عیان شده. الیکا عبدالرزاقی از همین پیشینه بهره برد و یکی از چهره‌های ممتاز «جوکر» بانوان لقب گرفت. او هم شرکت‌کنندگان را به زحمت انداخت و هم مخاطبان را یک دل سیر خنداند.

این بازیگر همچنین عملکردی خاص در بداهه‌پردازی داشت که حاصل اندوخته‌اش در عرصه کمدی است. به وضوح می‌توان پی‌برد که عبدالرزاقی نسبت به همسرش زندگانی، مقابل دوربین راحت‌تر است و همین ویژگی نیز، او را موفق‌تر کرده. البته که خود زندگانی در مصاحبه اخیر خود اذعان کرد الیکا در کمدی و نیز صحنه «جوکر» درخشان‌تر از اوست. این بازیگر چند نقش جدی هم بازی کرده و برای آنها تحسین شده؛ نمونه متاخر آن سریال تلخ «برف بی‌صدا می‌بارد».

منبع: هفت صبح

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.