۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴
سرخط خبرها
بیست درصد بانوان خانه دار تحصیلات عالی دارند

بیست درصد بانوان خانه دار تحصیلات عالی دارند

  • کد خبر: ۲۹۷۲۷۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران با اشاره به اینکه خانه‌داری هم یک روش قابل ارتقا است، گفت: براساس آمار‌های مرکز آمار ایران در حال حاضر دوسوم بانوان ایرانی خانه دار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم راودراد اظهار کرد: طبق تعریف مرکز آمار، «خانه‌دار» به همه زنانی که در هفت روز گذشته پیش از مراجعه مأمور آمارگیری بیکار یا شاغل نبوده و به خانه‌داری در منزل خود مشغول بوده‌اند، اطلاق می‌شود.

وی ادامه داد: آمار‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد تعداد زنان خانه‌دار ۲۱ میلیون نفر است. ۱۸ درصد از این زنان بی‌سواد هستند، ۱۷ درصد دارای تحصیلات ابتدایی، ۱۲ درصد دارای تحصیلات راهنمایی، ۹ درصد دارای تحصیلات متوسطه، ۲۳ درصد دارای تحصیلات دیپلم و ۲۰ درصد نیز تحصیلات عالی دارند که البته رنج سنی این زنان از ۱۰ سال تا بالای ۶۵ سال را در بر می‌گیرد. با این حال میانگین سنی زنان خانه دار ایرانی ۴۰ سال است.

عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه این نکته مهمی است که بیشتر زنان ما خانه‌دار هستند و اغلب آنها از قشر جوان جامعه و دارای تحصیلات عالیه هستند. اضافه کرد: خانه داری یک روش قابل ارتقا است.
راودراد وضعیت زنان در حوزه تحصیلات تغییر کرده، یک مقدار تغییر در حوزه تحصیلات دیده می‌شود. اما طبق جمع‌بندی بازنمایی زنان در تحقیقات مرتبط، باز هم تحصیلات زنان شاغل نشان داده می‌شود، اما تحصیلات زنان خانه‌دار نشان داده نمی‌شود.

عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران گفت: در فیلم‌ها بهترین نمونه برای این دیده نشدن، فیلم «به همین سادگی» است که انگار آن زن خانه‌دار نقش لوستر را بازی می‌کند. هیچکس به لوستر نگاه نمی‌کند، اما لوستر همه جا را روشن می‌کند. زن خانه‌دار تشبیه شده بود به لوستری که دیده نمی‌شود ولی به واسطه حضور او، همه جا روشن است. یعنی نقش‌شان ارزشمند است ولی در عین ارزشمندی دیده نمی‌شود و به آن ارج گذاشته نمی‌شود.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.