«راویان افتخار»، رویدادی دخترانه با محتوای رسانه‌ای برگزاری اردوی آمادگی تیم ملی شمشیربازی بانوان زیر ۲۳ سال در گنبدکاووس «جشنواره غذا» در ملایر برای کمک به مردم لبنان و فلسطین برگزار می‌شود ترویج تفکر بسیجی مسئولیت مهم بانوان در خانواده است سرود «مادرانه» در ایام فاطمیه در تهران اجرا می‌شود بهروز آذر تاکید کرد: کاهش تأثیر تحریم‌ها بر توانمندسازی زنان حضور ۹ تیم در بیست‌وچهارمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران مشاغل خانگی، راهکاری برای افزایش مشارکت بانوان در فعالیت‌های اقتصادی لزوم تولید آثار سینمایی با محوریت ایستادگی زنان و کودکان فلسطینی تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی برای میان‌وعده‌های بوفه‌های مدارس، فکری شود مصرف محصولات شیمیایی در دوران بارداری، چه تأثیراتی بر جنین می‌گذارد؟ استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی راهیابی بانوی ایرانی به جمع چهار بازیکن برتر رقابت‌های بین‌المللی اسکواش ورود جمعیت کشور به تله باروری پایین برگزاری جشنواره غذا در خمین با هدف کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان مشخص شدن تیم صدرنشین نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتسال بانوان ایران فضای مجازی، متهم ردیف اول ازدواج‌های پرریسک و بی‌سرانجام جوانان
سرخط خبرها
بیست درصد بانوان خانه دار تحصیلات عالی دارند

بیست درصد بانوان خانه دار تحصیلات عالی دارند

  • کد خبر: ۲۹۷۲۷۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران با اشاره به اینکه خانه‌داری هم یک روش قابل ارتقا است، گفت: براساس آمار‌های مرکز آمار ایران در حال حاضر دوسوم بانوان ایرانی خانه دار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم راودراد اظهار کرد: طبق تعریف مرکز آمار، «خانه‌دار» به همه زنانی که در هفت روز گذشته پیش از مراجعه مأمور آمارگیری بیکار یا شاغل نبوده و به خانه‌داری در منزل خود مشغول بوده‌اند، اطلاق می‌شود.

وی ادامه داد: آمار‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد تعداد زنان خانه‌دار ۲۱ میلیون نفر است. ۱۸ درصد از این زنان بی‌سواد هستند، ۱۷ درصد دارای تحصیلات ابتدایی، ۱۲ درصد دارای تحصیلات راهنمایی، ۹ درصد دارای تحصیلات متوسطه، ۲۳ درصد دارای تحصیلات دیپلم و ۲۰ درصد نیز تحصیلات عالی دارند که البته رنج سنی این زنان از ۱۰ سال تا بالای ۶۵ سال را در بر می‌گیرد. با این حال میانگین سنی زنان خانه دار ایرانی ۴۰ سال است.

عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه این نکته مهمی است که بیشتر زنان ما خانه‌دار هستند و اغلب آنها از قشر جوان جامعه و دارای تحصیلات عالیه هستند. اضافه کرد: خانه داری یک روش قابل ارتقا است.
راودراد وضعیت زنان در حوزه تحصیلات تغییر کرده، یک مقدار تغییر در حوزه تحصیلات دیده می‌شود. اما طبق جمع‌بندی بازنمایی زنان در تحقیقات مرتبط، باز هم تحصیلات زنان شاغل نشان داده می‌شود، اما تحصیلات زنان خانه‌دار نشان داده نمی‌شود.

عضو هیأت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران گفت: در فیلم‌ها بهترین نمونه برای این دیده نشدن، فیلم «به همین سادگی» است که انگار آن زن خانه‌دار نقش لوستر را بازی می‌کند. هیچکس به لوستر نگاه نمی‌کند، اما لوستر همه جا را روشن می‌کند. زن خانه‌دار تشبیه شده بود به لوستری که دیده نمی‌شود ولی به واسطه حضور او، همه جا روشن است. یعنی نقش‌شان ارزشمند است ولی در عین ارزشمندی دیده نمی‌شود و به آن ارج گذاشته نمی‌شود.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.