جشن ازدواج زوج‌های جان‌فدا در تهران برگزار شد + فیلم نخستین کنگره «سلام بر ابراهیم» در حرم رضوی؛ شبی که بانوان شاعر برای شهید جمهور شعر می‌خوانند نگاهی به وضعیت متفاوت فرزندآوری در مناطق ۲۲گانه تهران| وقتی کار فرهنگی، حرف اول را می‌زند ضرورت تدوین نقشه راه سلامت زنان| تشخیص زودرس بیماری‌ها موجب کاهش مرگ‌ومیر می‌شود چهارمی تیم ملی هندبال زیر ۱۶ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی شناسایی ۴۰۰ مورد سرطان پستان در غربالگری زنان آذربایجان شرقی طی سال ۱۴۰۴ حمایت از مادران شاغل، یکی از اولویت‌های مهم در خراسان جنوبی تاثیرات فانتزی‌های ازدواج بر زندگی مشترک چیست؟ ​قرار روز‌های بی قرار بروید با هم بسازید کاهش فرزندآوری تنها ریشه اقتصادی ندارد| ضرورت تمرکز بر رفع موانع فرزند اول حمایت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو، اولویت سازمان بهزیستی کشور ازدواج صحیح، موتور محرک افزایش جمعیت پایدار روز ازدواج، زیر سایه آمار‌های سرد؛ چرا جوانان خراسانی کمتر از دیروز پای سفره عقد می‌نشینند؟
سرخط خبرها
۸ هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله شهرستان خوشاب غربالگری سرطان سینه شده‌اند

۸ هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله شهرستان خوشاب غربالگری سرطان سینه شده‌اند

  • کد خبر: ۲۹۷۲۸۵
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۲
براساس اعلام سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب، از آغاز پویش سرطان سینه، ۸ هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله در این شهرستان در طرح غربالگری شرکت کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی شاهی اظهار کرد: این افراد در اجرای پویش ملی غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان که از ٩ مهر آغاز شده است، تاکنون توسط مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت این شهرستان شناسایی شده اند.

وی افزود: سرطان پستان، نخستین سرطان شایع در بین زنان است و تشخیص زودهنگام آن نقش موثری در درمان پذیری، ارتقای کیفیت زندگی بیماران و کاهش هزینه‌های نظام سلامت دارد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب خاطرنشان کرد: پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، با شعار "شما می‌توانید نجات یافته از سرطان باشید با آگاهی و خودمراقبتی" برای گروه هدف زنان ۳۰ تا ۶۹ ساله اجرایی شد و هدف از این پویش افزایش خودآگاهی زنان از سلامت خود است.

شاهی گفت: از ابتدای اجرای این پویش تاکنون از هشت هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله شهرستان خوشاب، بیش از پنج هزار و ۸۰۰ نفر، معادل ۷۰ درصد جمعیت گروه هدف، از نظر سرطان پستان غربالگری شده اند.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح، می‌تواند مردم را نسبت به عوامل خطر این بیماری حساس کند، افزود: ۱۸۶ تن بانوان شناسایی شده مشکوک به سرطان پستان، برای اقدامات تشخیصی و درمانی به سطوح تخصصی ارجاع شدند که تا تعیین نتیجه نهایی، مورد پیگیری و پس از اتمام پویش نیز مراقبت‌های لازم را دریافت خواهند کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب تاکید کرد: با توجه به احتمال وقوع خطرات بالا و شیوع بدخیمی‌های سرطان پستان و امکان انتشار سلول‌های سرطانی به دیگر قسمت‌های بدن، پیگیری مراجعه زودهنگام افراد مشکوک به مراکز تخصصی‌تر بسیار حائز اهمیت است.

مرکز بهداشت خوشاب، ۳۶ خانه بهداشت و پایگاه سلامت شهری و هفت مرکز خدمات جامع سلامت را در زیرمجموعه خود دارد که تمام این مراکز در اجرای طرح غربالگری سرطان پستان همکاری دارند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.