دعوت از دختر طلایی جودوی ایران به اردوی مشترک تیم ملی جودو آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ️در زنجان از امروز (پنج شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) هزینه‌های خدمات ناباروری چگونه محاسبه و پرداخت می‌شود؟ «صبیّه آقاجان»، بانویی که تاریخ مشهد را بازنویسی کرد آغاز مرحله ششم اردوی آماده سازی تیم ملی کبدی بانوان از شنبه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵) «زن و هویت مشهد» | بخش پنجم: روزی که زنان مشهد تاریخ را تکان دادند کودکان مزه سبزیجات را پیش از تولد می‌فهمند تشدید کاهش بافت استخوانی بدن در دوران یائسگی| راهکار‌های پیشگیری کدامند؟ فردوسی، حکیمی که اسطوره را به خدمت دین درآورد دولت در هفته ازدواج، تالار رایگان و جهیزیه ارزان به زوجین می‌دهد پایان لیگ برتر بدمینتون بانوان با جایگاه چهارمی مشهدی‌ها آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور تولد بیش از ۱۹ هزار نوزاد در استان البرز در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
نمایش سیگار کشیدن زنان در سریال‌ها می‌تواند به عادی‌سازی این رفتار ناسالم منجر شود

نمایش سیگار کشیدن زنان در سریال‌ها می‌تواند به عادی‌سازی این رفتار ناسالم منجر شود

  • کد خبر: ۲۹۷۳۸۷
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
تاثیر نمایش سیگار کشیدن زنان در سریال‌ها بر زنان و دختران جوان که در جستجوی هویت و الگوهای رفتاری هستند، نگران‌کننده است و می‌تواند به عادی‌سازی این رفتار ناسالم منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنطور که مسؤولان وزارت بهداشت اعلام می‌کنند سن مصرف دخانیات در کشور روند کاهشی داشته است که موضوعات فرهنگی نقش زیادی در این امر دارد. از همین رو خبرنگار مهر نظر تعدادی از کارشناسان این حوزه را جویا شده است.

افراد سیگاری پولدارتر هستند!

مهدی شاه‌مرادی روانشناس، به مهر می‌گوید: پایین آمدن سن استفاده از هر ابزاری به یک سری محرک و عوامل آن جامعه بستگی دارد. مصرف سیگار ضرر است، اما موضوع مهم‌تر این است که امروزه منافع سرمایه‌داری در این موضوع دخیل است و برای تبلیغ آن پول خرج می‌شود. ما اگر بتوانیم در بحث قانون قاطعیت خود را حفظ کنیم برای آیندگان این آگاهی را به وجود بیاوریم در سلامت آیندگان نقش زیادی داریم.

وی با بیان اشاره به تأثیرگذاری محصولات فرهنگی بر مصرف دخانیات توضیح می‌دهد: اینکه وقتی یک فیلم نشان می‌دهد که استعمال دخانیات نه تنها عمل قبیح نیست بلکه به رفع استرس، کم شدن ناراحتی روحی و برطرف شدن فشار‌های عصبی کمک می‌کند خود ترویج مصرف آن است.

همچنین زمانی که در یک سریال خانمی وجود دارد پولدار، مرفه و موفق که به استعمال دخانیات نیز می‌پردازد این تصور در ناخودآگاه نوجوان شکل می‌گیرد که افراد پولدار و موفق سیگار می‌کشند و سیگار مخصوص افراد متشخص و پولدار است! دیدن زیاد این نوع فیلم‌ها باعث روی آوردن، تجربه کردن و شبیه آن کاراکتر شدن را به دنبال دارد.

نقش یک روانشناس در سریال‌های نمایش خانگی جنبه نقد کردن آن اثر هنری را دارد زیرا که سازندگان فیلم‌ها به جای مشورت گرفتن از روانشناس قبل از ساخت فیلم، بدون بررسی تأثیر آن در جامعه فیلم را اکران می‌کنند و بعد از آن روانشناسان با دیدن آن فیلم به فکر تحلیل آن فیلم و کمتر کردن آثار مخرب فیلم روی مردم می‌پردازند. اما مسأله مهم این است که اگر این تحلیل قبل از ساخت فیلم صورت گیرد اثرات مخرب را کمتر می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.