فوت ۱۳۵۰ بیمار تالاسمی از سال ۱۳۹۷ تاکنون به دلیل تحریم‌های دارویی آیا سمنو، برای مبتلایان به دیابت و کبدچرب خوب است؟ روزه‌داری و بیماری‌های کلیوی؛ تصمیمی که نباید بدون مشورت پزشکی گرفت بارش باران در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر طی امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) عمل سلول‌درمانی بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) اعتبار ۳۰ همتی برای طرح «پزشک خانواده» در ۱۴۰۴ شکست مجدد رکورد تأمین شیر خشک در کشور تغذیه با شیر مادر، سرمایه‌گذاری مطمئن برای سلامت کودکان حوادث ترافیکی، علت نیمی از مرگ‌های کودکان زیر ۵ سال خوشاب خراسان رضوی هشدار جدی سازمان بازرسی به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تحریم، روند مبارزه با موادمخدر را با چالش مواجه می‌کند هشدار پزشکی قانونی: ۷۰ درصد تلفات چهارشنبه آخر سال افراد زیر ۳۰ سال هستند هشدار مکرر قوه‌قضائیه درباره خرید طلای آنلاین بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است طول عمر، بیشتر با سبک زندگی ارتباط دارد یا ژنتیک؟ عمل بایپس عروق کرونر قلب به روش کم‌تهاجمی در مشهد انجام شد علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی شد پرتقاضاترین مقاصد سفرهای نوروزی در ایران اعلام شد | خراسان رضوی و مشهد در صدر تقاضا برای سفر قرار گرفتند تبلیغات فروش باتری ارزان، شگرد یک مال‌خر بازشدن یک پرونده جنایی در پزشکی قانونی | مرگ صبحگاهی در خانه دیگری مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: سالانه ۴.۵ میلیارد دلار ارز از طریق ورود گردشگر خارجی نصیب استان می‌شود دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت نظام پزشکی و قوه‌قضائیه درپی حل چالش‌های جامعه پزشکی زلزلۀ نسبتا شدید کازرون استان فارس را لرزاند + جزئیات (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) چهارشنبه‌سوری نیامده، ۳ قربانی گرفت | بیشترین حوادث در آذربایجان شرقی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) کمبود ذخایر خونی در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی معرفی یک سم گیاهی فاقد مجوز تعطیلی ۳ جایگاه سی‌ان‌جی پرخطر در خراسان رضوی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ + هزینه و نحوه ثبت‌نام
سرخط خبرها

کاهش چشمگیر مصرف الکل، سیگار و ماریجوانا بین نوجوانان آمریکایی

  • کد خبر: ۳۰۷۸۹۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
کاهش چشمگیر مصرف الکل، سیگار و ماریجوانا بین نوجوانان آمریکایی
یک مطالعه ملی در آمریکا نشان داد که نوجوانان در این کشور در سال ۲۰۲۴ درمقایسه با سال‌های گذشته به میزان قابل توجهی الکل و مواد مخدر کمتری مصرف کردند.

شهرآرانیوز؛ بر اساس داده‌های نظارت بر آینده (MTF) مصرف الکل نوجوانان از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۴ به طور پیوسته کاهش یافته است و از ۷۳ ٪ به ۴۲ ٪ در دوازدهمین سال تحصیلی، ۶۵ ٪ به ۲۶ ٪ در کلاس دهمین سال تحصیلی و ۴۳ ٪ به ۱۳ ٪ در کلاس هشتمین سال تحصیلی کاهش یافته است.

هر سال، مؤسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه میشیگان از کمک مالی مؤسسه ملی سوء مصرف مواد برای انجام مطالعه اصلی MTF استفاده می‌کند که بیش از ۲۵ هزار دانش‌آموز کلاس هشتم، دهم و دوازدهم را برای نظارت بر رفتارها، نگرش‌ها و ارزش‌های نوجوانان مورد بررسی قرار می‌دهد.

در همین حال، این مطالعه MTF بررسی‌های بعدی را با حدود ۲۰ هزار بزرگسال ۱۹ تا ۶۵ ساله انجام می‌دهد تا روند‌ها را در طول زمان پیگیری کند.

مطالعه اصلی نشان داد که جدا از کاهش طولانی مدت و کلی در مصرف الکل نوجوانان، در سال ۲۰۲۴، مصرف الکل در هر دو کلاس دوازدهم و دهم برای استفاده دائم و مصرف در ۱۲ ماهه گذشته به طور قابل توجهی کاهش یافته است. در کلاس دهم نیز برای استفاده در ۳۰ روز گذشته از زمان نظرسنجی، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

محققان مصرف پشت سر هم پنج نوشیدنی یا بیشتر که حداقل یک بار در دو هفته اتفاق بیفتد را «سوء مصرف الکل» تعریف کرده‌اند. سوئ مصرف الکل در بین نوجوانان نیز در سال ۲۰۲۴ برای هر سه مقطع نسبت به سال ۲۰۲۳ و دو دهه و نیم گذشته کاهش یافت. از سال ۲۰۰۰، مصرف زیاد الکل از ۳۰ درصد به ۹ درصد در کلاس دوازدهم، از ۲۴ درصد به ۵ درصد در کلاس دهم و از ۱۲ درصد به ۲ درصد در کلاس هشتم کاهش یافته است.

مصرف سیگار نوجوانان در سال ۲۰۲۴، کمترین میزان مصرف سیگار از زمان شروع این نظرسنجی در سال ۱۹۷۵ و در کلاس دهم و هشتم از سال ۱۹۹۱ بوده است.

محققان می‌گویند: «بحث عمومی اواخر دهه ۱۹۹۰ در مورد سیاست‌های سیگار احتمالاً نقش مهمی در کاهش شدید سیگار کشیدن نوجوانان ایفا کرده است، و قانون کنترل دخانیات، که به سازمان غذا و داروی ایالات متحده اختیار تنظیم کردن تولید، بازاریابی و فروش محصولات تنباکو را داده نیز به همین ترتیب اثرگذار بوده است».

محققان آمریکایی تاکید کردند که با گذشت زمان، این کاهش چشمگیر در سیگار کشیدن منظم باید بهبود قابل توجهی در سلامت و طول عمر جمعیت ایجاد کند.

مصرف ماری جوانا در نوجوانان هم در سال ۲۰۲۴ برای هر سه پایه کاهش یافته است، به طوری که درصد دانش آموزانی که در ۱۲ ماه گذشته ماری جوانا مصرف کرده‌اند ۲۶ درصد در کلاس دوازدهم، ۱۶ درصد در کلاس دهم و ۷ درصد در کلاس هشتم بوده است.

محققان گزارش دادند: «سطوح مصرف سالانه ماری جوانا امروزه به طور قابل توجهی کمتر از اوج‌های تاریخی مشاهده شده در اواخر دهه ۱۹۷۰ است، زمانی که بیش از نیمی از دانش آموزان کلاس دوازدهم در یک سال ماری جوانا مصرف کرده بودند».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->