راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

کاهش چشمگیر مصرف الکل، سیگار و ماریجوانا بین نوجوانان آمریکایی

  • کد خبر: ۳۰۷۸۹۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
کاهش چشمگیر مصرف الکل، سیگار و ماریجوانا بین نوجوانان آمریکایی
یک مطالعه ملی در آمریکا نشان داد که نوجوانان در این کشور در سال ۲۰۲۴ درمقایسه با سال‌های گذشته به میزان قابل توجهی الکل و مواد مخدر کمتری مصرف کردند.

شهرآرانیوز؛ بر اساس داده‌های نظارت بر آینده (MTF) مصرف الکل نوجوانان از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۴ به طور پیوسته کاهش یافته است و از ۷۳ ٪ به ۴۲ ٪ در دوازدهمین سال تحصیلی، ۶۵ ٪ به ۲۶ ٪ در کلاس دهمین سال تحصیلی و ۴۳ ٪ به ۱۳ ٪ در کلاس هشتمین سال تحصیلی کاهش یافته است.

هر سال، مؤسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه میشیگان از کمک مالی مؤسسه ملی سوء مصرف مواد برای انجام مطالعه اصلی MTF استفاده می‌کند که بیش از ۲۵ هزار دانش‌آموز کلاس هشتم، دهم و دوازدهم را برای نظارت بر رفتارها، نگرش‌ها و ارزش‌های نوجوانان مورد بررسی قرار می‌دهد.

در همین حال، این مطالعه MTF بررسی‌های بعدی را با حدود ۲۰ هزار بزرگسال ۱۹ تا ۶۵ ساله انجام می‌دهد تا روند‌ها را در طول زمان پیگیری کند.

مطالعه اصلی نشان داد که جدا از کاهش طولانی مدت و کلی در مصرف الکل نوجوانان، در سال ۲۰۲۴، مصرف الکل در هر دو کلاس دوازدهم و دهم برای استفاده دائم و مصرف در ۱۲ ماهه گذشته به طور قابل توجهی کاهش یافته است. در کلاس دهم نیز برای استفاده در ۳۰ روز گذشته از زمان نظرسنجی، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

محققان مصرف پشت سر هم پنج نوشیدنی یا بیشتر که حداقل یک بار در دو هفته اتفاق بیفتد را «سوء مصرف الکل» تعریف کرده‌اند. سوئ مصرف الکل در بین نوجوانان نیز در سال ۲۰۲۴ برای هر سه مقطع نسبت به سال ۲۰۲۳ و دو دهه و نیم گذشته کاهش یافت. از سال ۲۰۰۰، مصرف زیاد الکل از ۳۰ درصد به ۹ درصد در کلاس دوازدهم، از ۲۴ درصد به ۵ درصد در کلاس دهم و از ۱۲ درصد به ۲ درصد در کلاس هشتم کاهش یافته است.

مصرف سیگار نوجوانان در سال ۲۰۲۴، کمترین میزان مصرف سیگار از زمان شروع این نظرسنجی در سال ۱۹۷۵ و در کلاس دهم و هشتم از سال ۱۹۹۱ بوده است.

محققان می‌گویند: «بحث عمومی اواخر دهه ۱۹۹۰ در مورد سیاست‌های سیگار احتمالاً نقش مهمی در کاهش شدید سیگار کشیدن نوجوانان ایفا کرده است، و قانون کنترل دخانیات، که به سازمان غذا و داروی ایالات متحده اختیار تنظیم کردن تولید، بازاریابی و فروش محصولات تنباکو را داده نیز به همین ترتیب اثرگذار بوده است».

محققان آمریکایی تاکید کردند که با گذشت زمان، این کاهش چشمگیر در سیگار کشیدن منظم باید بهبود قابل توجهی در سلامت و طول عمر جمعیت ایجاد کند.

مصرف ماری جوانا در نوجوانان هم در سال ۲۰۲۴ برای هر سه پایه کاهش یافته است، به طوری که درصد دانش آموزانی که در ۱۲ ماه گذشته ماری جوانا مصرف کرده‌اند ۲۶ درصد در کلاس دوازدهم، ۱۶ درصد در کلاس دهم و ۷ درصد در کلاس هشتم بوده است.

محققان گزارش دادند: «سطوح مصرف سالانه ماری جوانا امروزه به طور قابل توجهی کمتر از اوج‌های تاریخی مشاهده شده در اواخر دهه ۱۹۷۰ است، زمانی که بیش از نیمی از دانش آموزان کلاس دوازدهم در یک سال ماری جوانا مصرف کرده بودند».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->