نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند

بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند

  • کد خبر: ۲۹۷۴۲۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
در نمایشگاه «هنر طوفان» که نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئو‌های هنری جدید است، بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را به نمایش گذاشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نگارا هاشمی، استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» گفت: هدف اصلی، برگزاری نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئو‌های هنری جدید بود. با توجه به اینکه در دانشگاه‌ها و مراکز علمی رشته‌های هنر‌های جدید تدریس نمی‌شود، هنرمندانی که در این رویداد شرکت کردند عمدتاً از رشته‌های تجسمی مانند مجسمه‌سازی یا دیزاین، نظیر گرافیک و تصویرسازی بودند و شاید آشنایی زیادی با هنر‌های جدید نداشتند. به همین خاطر، این ورکشاپ به مدت سه روز برگزار شد تا هنرمندان ضمن آموزش و آشنایی با این رشته‌ها، بتوانند ایده‌های اولیه خود را طراحی و پیاده کنند.

هاشمی با اشاره به چگونگی انتخاب آثار بیان کرد: من به عنوان استاد کارگاه، پرزنتیشن‌هایی را درباره هنر‌های جدید انجام دادم و یک روز به آموزش، پرسش و پاسخ با هنرمندان اختصاص یافت.

او ادامه داد: طی دو روز بعد، هنرمندان ابتدا ایده‌های خود را طراحی کردند و در حضور چند استاد دیگر به تکمیل ایده‌ها و رساندن آنها به مراحل اجرایی پرداختند. روز سوم نیز مرحله ایده‌پردازی متوقف شد و از هنرمندان خواسته شد که در یک جلسه داوری شرکت کنند و به کار‌های خود و دیگران امتیاز دهند که نهایتاً از میان ۶۲ اثر، ۱۵ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.

به گفته هاشمی، برگزاری نمایشگاه‌هایی مانند «هنر طوفان» می‌تواند به شناخت و نمایش ظرفیت‌های هنر معاصر و هنر‌های جدید کمک کند. در بلندمدت، هدف این است که این آثار تنها پاسخی به یک واقعه نباشند، بلکه خروجی‌های هنری ملموسی را به نمایش بگذارند که بر مخاطبان و جامعه هنری تأثیرگذار باشد و به پیشرفت هنر در این زمینه‌ها کمک کند.

استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و ارتباط این نمایشگاه با این موضوع، اضافه کرد: خانم سلیمی نمین پروژه‌ای داشتند که شامل تصاویری از جنازه‌ها بود. در پی حمله به یک بیمارستان غزه ۲۰۰ نفر از افرادی که در آنجا بودند به شهادت رسیدند.

او افزود: هنر به این حوادث شکل و معنا می‌دهد و ما را به نقطه‌ای مشخص از زمان و مکان بازمی‌گرداند. این کارکرد هنر است که به ثبت این لحظات تاریخی کمک می‌کند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.