تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری
سرخط خبرها
توقیف خودروی زن جوان با سرعت ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت

توقیف خودروی زن جوان با سرعت ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت

  • کد خبر: ۲۹۷۵۷۲
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
به گفته رئیس پلیس راه استان همدان، خودروی زن جوانی که با سرعت ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در جاده‌های همدان در حال حرکت بود، توقیف شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ علی فکری رئیس پلیس راه همدان اظهار کرد: روز گذشته یک دستگاه سواری زانتیا به شماره تهران که از مسیر آزادراه همدان - ساوه با سرعت سرسام‌آور حدود ۲۲۰ کیلومتر در حال حرکت بود، توسط دوربین‌های ثبت تخلف جاده‌ای و دوربین‌های سیار تیم‌های پلیس رصد شد.

وی اضافه کرد: با اقدامات مناسب پلیس راه استان همدان، این خودرو در آزادراه توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

رئیس پلیس راه استان همدان اظهار کرد: راننده خودرو زانتیا خانمی حدود ۲۳ ساله است که با تهیه فیلم از سرعت‌های سرسام‌آور و قرار دادن آن در پیج اینستاگرام خود تخلفات حادثه‌ساز و مخاطره‌آمیز را که خط قرمز پلیس است، تبلیغ می‌کرد.

سرهنگ فکری افزود: برای این خانم، به علت به خطر انداختن جان و مال مردم، پرونده قضایی تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شد.

وی همچنین گفت: تخلفات مخاطره‌آمیز شامل کورس گذاشتن، لایی‌کشی، سرعت‌های غیرمجاز و مخاطره‌آمیز به خصوص توسط خودرو‌های شوتی که امنیت روحی و روانی مردم و ایمنی ترافیک را خدشه‌دار می‌کند جزء خطوط قرمز پلیس است.

رئیس پلیس راه استان همدان تاکید کرد: پلیس بدون اغماض و به شدیدترین وجه و به صورت سختگیرانه با این تخلفات برخورد می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.