به گزارش شهرآرانیوز؛ داستان از زمانی آغاز میشود که «مهلقا» با بازی فرشته سرابندی در قامت مادر خانواده، از سفر بازمیگردد، اما یکی از پسرها را نمیبیند. غیبت یکی از پسران آغاز بحران در خانواده «حاجاقبال» با بازی محمود پاکنیت است.
سریال، روایتگر تلاش اعضای خانواده برای کنارزدن این موانع و رفع بحران است، اما نکته مهم، چگونگی همراهی آنها با هم بعد از گذراندن بخشی از این چالش و تلاش برای ترمیم روابطشان است. مخاطب با اختلافات متفاوتی در این خانواده روبهرو میشود. ابتدا مهلقا با سوده مشکل دارد، اما به مرور وقتی وارد خانواده دختر او یا پسر دیگرش میشویم، میبینیم آنها هم چالشهایی دارند. آرامآرام به حجم گستردهتری از مسائل پی میبریم. این همان چیزی است که در زندگی همه اتفاق میافتد و به همین دلیل برای بینندگان جذاب است.
مخاطبان در این سریال شاهد دغدغههای معمول زندگیشان هستند؛ اختلافات و تنشهایی که ممکن است روزانه برایشان پیشبیاید و با حرفنزدن مشکل، بزرگ و بزرگتر شود. حضور بازیگری، چون ایوب آقاخانی در نقش ایرج که نقشش را رندانه جلو میبرد، درکنار بازیگرانی، چون حدیث نیکرو، عروس خانواده که از ابتدا اختلاف مادرشوهر و عروس را به نمایش میگذارد وخیام وقار در نقش معین، پسر خانواده که نیامدنش در استقبال از مادر قصه را کلید میزند، به پیشبرد داستان کمک کرده و درداستانگویی گام موفقی را برمیدارد.
ضمن اینکه استفاده از بازیگران جوان و کودکان بااستعداد در این سریال به نقاط قوت آن افزودهاست. ارجنهادن به جایگاه پدر و مادر و رابطه بین جوانان و نسلهای گذشته در این مجموعه اشارهای به تحکیم بنیان خانواده است. سریال تبوتاب این نکته را یادآوری میکند که استفاده از تجربه و آگاهی نسل قدیم میتواند آسانترین و درعینحال بهترین راه برای رهایی از مشکلات زندگی مشترک و در کنار آن تربیت فرزندان باشد.
ویژگی مهم و امتیاز دیگری که این سریال دارد، بهتصویرکشیدن شخصیتهای سوده و گیتی، زنان موفقی است که علاوه بر زندگی شخصی در فعالیتهای بیرون از خانه هم موفق هستند و بهخوبی این دو بخش زندگیشان را مدیریت میکنند. سوده، پزشک است وبهدلیل برخی اختلافات خانوادگی، از خانواده همسرش کدورت دارد و گیتی در قامت یک وکیل میکوشد تا به او کمک کند. ترسیم این دو نقش که به دور ازکلیشه یا نماهای همیشگی رخداده، میتواند نمونهای از ارائه پیام موفق در گونه سریالسازی باشد.
سریال تبوتاب از منظر دیگر، اختلافات خانوادگی را به نمایش میگذارد و مسیر حل بحران را هم بیان میکند. چالشهای ابتدایی خانواده باعث اختلاف وسوءتفاهم بیشتر میشود و وقتی مشکلات بیشتر شده و گره در گره میافتد، تازه اعضای خانواده متوجه میشوند که چه مسیری را رفتهاند و چه اشتباهاتی داشتهاند. مشکلات خانواده حاجاقبال که شاید در ابتدا با یک دروغ و برای ناراحتنشدن دیگری شروع شده خود به عاملی برای مشکلات بیشتر تبدیل میشود و راهحلی که در پایان برای این مشکلات دیده میشود درستترین راهی است که باید در زندگی همه اتفاق بیفتد.
منبع: جام جم