کمبود منگنز باعث ایجاد درد‌های استخوانی و اختلالات عصبی می‌شود با لباس‌های محلی بانوان سیستان و بلوچستان بیشتر آشنا شوید تغییرات ناگهانی در زندگی و تعاملات جدید علل مهم ایجاد چالش در سال اول ازدواج است برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب «عایده» روایتگر زندگی «عایده سرور» مادر شهید «علی اسماعیل» در حوزه هنری کشور مصرف برنج مخلوط با سبزیجات فیبردار در کاهش وزن موثر است برپایی بازارچه مقاومت در حمایت از مردم فلسطین و لبنان در مشهد+ویدئو اشتباهات رایجی که والدین در آشنایی فرزندان با نمازخواندن مرتکب می‌شوند این گیاهان راهکاری طبیعی برای آرامش اعصاب هستند ماکروویو آشپرخانه را با لیمو تمیز کنید یادواره زنان مقاومت با هدف جمع آوری کمک‌های مومنانه برای جبهه مقاومت در قم برگزار می‌شود خانواده نقش مهمی در رشد مهارت‌های فرزندان دارد اشتغال سرسام‌آور خانگی توقیف خودروی زن جوان با سرعت ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت افزایش میزان انتقاد‌ها از تیم فوتسال زنان مس رفسنجان در لیگ برتر مزایای کیوی برای مادران باردار بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند بانوی بلوچ برای بانوان ناشنوا شغل ایجاد کرد راهکارهایی برای کمتر هدر رفتن انرژی و بیشتر گرم شدن منزل در فصل سرما مرحوم طاهره صفارزاده یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی‌‌ در شعر معاصر ایران است کسب مدال‌های رنگارنگ توسط دختران تکواندوکار ایرانی در المپیک دانش آموزی ۲۰۲۴
سرخط خبرها
خانواده نقش مهمی در رشد مهارت‌های فرزندان دارد

خانواده نقش مهمی در رشد مهارت‌های فرزندان دارد

  • کد خبر: ۲۹۷۵۸۸
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
در حالی رشد یکسری مهارت‌ها به نوجوان کمک می‌کند ورود او به جامعه کم آسیب‌تر و پرثمرتر باشد که خانواده در آموزش و رشد این مهات‌ها به نوجوان نقش مهمی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد باقر حاجی سلطانی گفت: نقش خانواده در رشد اخلاقی و بلوغ اجتماعی نوجوان بسیار مهم است. رشد یکسری مهارت‌ها به نوجوان کمک می‌کند که ورودش به جامعه کم آسیب‌تر و پر ثمرتر باشد.

این مدرس دانشگاه و روانشناس علوم رفتاری و تربیتی ادامه داد: در این دوران اوج هیجان‌های بلوغ و هورمونی در نوجوان شکل گرفته و دوران هویت او محسوب می‌شود. خشم و گوشه‌گیری گاهی در مقایس کم بسیار طبیعی می‌باشد. در کنارش باشید، او را در آغوش گرفته و از تنبیه کردن‌اش بپرهیزید.

وی با بیان اینکه گام نخست در رسیدن به این مفهوم اجتماعی و ضروری در زندگی، برقراری ارتباط مؤثر با افراد است که از طریق یادگیری چگونگی برقراری ارتباط باز، صادقانه و محترمانه با دیگران شکل می‌گیرد، افزود: شنیدن فعال، که منظور از آن توسعه توانایی گوش دادن به دیگران و درک دیدگاه‌های آنها است. دومین جنبه، شناخت خود از طریق درک نقاط قوت و ضعف خود، علایق، ارزش‌ها و هدف‌هاست. همچنین توسعه استقلال با یادگیری چگونگی مدیریت مستقل زندگی روزمره و تصمیم‌گیری‌های شخصی است.



حاجی سلطانی با بیان اینکه گام بعد مدیریت احساسات است که با تنظیم هیجانی یعنی یادگیری چگونگی کنترل و بیان احساسات به شیوه‌ای سالم و مؤثر ممکن است، اضافه کرد: همچنین مقابله با استرس که با توسعه روش‌های مقابله با استرس و فشار‌های عاطفی صورت می‌گیرد. این مورد با کار گروهی و همکاری محقق می‌شود که توانایی کار با دیگران و احترام به دیدگاه‌ها و نیاز‌های گروهی و همچنین توسعه روابط مثبت با برقراری و حفظ دوستی‌ها و روابط اجتماعی سالم، زیر مجموعه این بخش محسوب می‌شود.

وی ممتذکر شد: از دیگر جنبه‌های بلوغ، درک مسائل اجتماعی است. یعنی آگاهی اجتماعی با درک چگونگی تأثیر مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بر خود و دیگران و نیز مسئولیت‌پذیری اجتماعی با توسعه حس مسئولیت و تعهد نسبت به بهبود جامعه.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.