ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
اغلب والدین نحوه ارتباط درست با فرزند نوجوان خود را نمی‌دانند

اغلب والدین نحوه ارتباط درست با فرزند نوجوان خود را نمی‌دانند

  • کد خبر: ۲۹۷۲۱۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۹
یک مشاور خانواده با اشاره به اینکه اغلب والدین نحوه ارتباط درست با فرزند نوجوان خود را نمی‌دانند، گفت: بیشتر آنها ممکن است نسبت به فرزند خود کنترل گرا باشند که نتیجه آن این می شود که فرزند ترجیح دهد بیشتر زمان خود را در فضای مجازی بگذراند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی کوچکزایی با اشاره به اینکه نوجوان امروزی بیشتر از اینکه با خانواده در ارتباط باشد با فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در ارتباط است، چرا که والدین ارتباط درست با نوجوان را بلد نیستند و نمی‌دانند چگونه نوجوان را به خود جذب کنند و آنها را انگیزه‌مند کنند، گفت: غالب والدین کنترل گر شده اند به همین سبب نوجوانان حوصله آنها را ندارند و ترجیح میدهند در فضای مجازی باشند، پنهانکاری کنند و دروغ بگویند. پس بخش از مشکل از پدر و مادر‌ها است که نتوانستند ارتباط خود را با فرزند نوجوان خود به درستی تنظیم کنند.

وی افزود: سیستم مدرسه هم دقیقا مانند خانواده است. با توجه به اینکه سیستم آموزشی ما از بالا به پایین است و قدرت دست او است و هم دلی و درک متقابل را در دانش آموزان تولید نمیکند و به همین منوال جامعه هم به همین روش است.

ما عملا با جریانی مواجه هستیم که نوجوان درک و دیده نمی‌شود

کوچکزایی ادامه داد: ما عملا با جریانی مواجه هستیم که نوجوان درک و دیده نمی‌شود و چنانچه نظر مخالفی دهد، به جای اینکه تبیین شده و نظر او بررسی شود، به او برچسب زده شده و قضاوت می‌شود. 

این مشاور خانواده بیان کرد: برای مثال تصور کنید نوجوانی تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفته و فیدبک می‌دهد که من دین شما را قبول ندارم. والدین بجای اینکه صبوری، تحمل و بردباری کنند، احساس می‌کنند او حرف دل و قلبش را زده. نه چنین چیزی نیست او جوگیر شده و یک حرفی زده. پدر و مادر در چنین شرایطی علاوه بر مقابله با هم اختلاف پیدا می‌کنند و بچه این صحنه را میبین و موجب دوری بیشتر از خانواده می‌شود.

وی یادآور شد: در بیشتر کشورها، نه صرفا جامعه ایرانی نوجوانان نظام استعماری که وجود دارد در تلاش است تا تعلق خاطر به فرهنگ و تاریخ کشور را از بین ببرد. شما در ترکیه، عربستان، هند، کشور‌های خاورمیانه و آسیا و... بررسی و تحلیل کنید متوجه می شوید که این مشکل وجود دارد. 

نظام استعماری به دنبال ترویج فرهنگ ویژه امپراطوری کلی در جهان است

کوچکزایی با بیان اینکه پس صرفا ایران درگیر این نظام استعماری فن آورانه نیست، تصریح کرد: کشور‌های استعماری به دنبال منافع خود و رسیدن به امپراطوری خود هستند و فرهنگ ویژه امپراطوری کلی را ترویج می‌دهند و تلاش می‌کنند تا همه را از همان دوران نوجوانی مطیع این فرهنگ کنند و هر آسیب اجتماعی که تولید شود پول و سود آن می‌رسد به کشور‌های تولید کننده این آسیب ها.

او ادامه داد: پس این یک مسئله برنامه ریزی شده است و غفلت جامعه سیاسی، اجتماعی، روانشناسی در این خصوص کار اشتباهی است. همه باید به هم کمک کنیم و جلوی این آسیب بزرگ را بگیریم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.