دستور پخت حلوای سه آرد مجلس مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون چرا مصرف دانه چیا برای زنان مفید است؟ بازداشت مهدیه اسفندیاری، نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر بررسی نقش بانوان در تحقق آرمان‌های انقلاب امام خمینی (ره) ۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در خراسان شمالی به بیمه و استفاده از خدمات آن لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون کسب سومین پیروزی پیاپی تیم امید بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران: بازیکنان تمرینات سختی را پشت سر گذاشتند هر بند سخنان رهبر معظم انقلاب باید پیوست عملیاتی داشته باشد ۱۲ تا ۱۵ درصد سالمندان تنها زندگی می‌کنند درس‌های انیمیشن باب اسفنجی به کودکان! حضور تنهاملی پوش خراسانی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار دوستانه این تیم با عراق ضرورت افزایش سهم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری از سوی دولت
سرخط خبرها
از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر: ۲۹۸۲۱۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
انواع نان‌های طعم دار و غذا‌های خوشمزه را می‌توانید در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد که در کوهپایه‌های زاگرس جنوبی قرار دارد، نوش جان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روستای «اَلگن» متناسب با جغرافیای منطقه شکل‌گیری واحد‌های مسکونی متناسب با اقلیم در آن رخ داده به طوری که بافت مسکونی روستا را نمی‌توان پلکانی به شمار آورد، اما به‌سبب شیب زمین خانه‌ها به‌صورت کاملا طبیعی و بدون نقشه قبلی پلکانی ساخته شده‌اند.

هسته اصلی و مرکزی روستای «اَلگن» روی تپه‌ای شکل گرفته که خود در میان سایر تپه‌ها و کوه‌های اطراف احاطه شده و در مرکزی‌ترین نقطه همان تپه قلعه‌ای اعیانی ساخته شده که از قدیمی‌ترین بنا‌های روستاست.

از شله ناردون تا نان‌های خوش طعم

«شله ناردون» یکی از غذا‌های سنتی این روستا‌های «اَلگن» است که در روز‌های پاییز به ویژه هنگام بارش باران پخت می‌شود این غذا با اناردانه یا همان دانه‌های انار خشک شده، برنج و آبگوشت تهیه می‌شود.

به‌علت وجود بلوطستان‌ها در این منطقه و فراوانی میوه بلوط وحشی، نان بلوط با طعمی متفاوت و میوه بلوط به صورت کبابی از خوراکی‌هایی هستند که احتمالا در مناطق دیگر کشورمان کمتر می‌توانید مثل آن را امتحان کنید.

نوع دیگری از نان که از مخلوط آرد گندم و جو به دست می‌آید و به آن «اربیز» می‌گویند نیز در این منطقه زیاد استفاده می‌شود، اما به‌خاطر فراوانی دام، کباب‌های بسیار لذیذ یکی از به‌یادماندنی‌ترین غذا‌هایی است که در این روستا میل کرده‌اید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.