روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ» نگرانی والدین از افزایش هزینه‌های مهدکودک‌ها در سال‌های اخیر
سرخط خبرها
از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر: ۲۹۸۲۱۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
انواع نان‌های طعم دار و غذا‌های خوشمزه را می‌توانید در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد که در کوهپایه‌های زاگرس جنوبی قرار دارد، نوش جان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روستای «اَلگن» متناسب با جغرافیای منطقه شکل‌گیری واحد‌های مسکونی متناسب با اقلیم در آن رخ داده به طوری که بافت مسکونی روستا را نمی‌توان پلکانی به شمار آورد، اما به‌سبب شیب زمین خانه‌ها به‌صورت کاملا طبیعی و بدون نقشه قبلی پلکانی ساخته شده‌اند.

هسته اصلی و مرکزی روستای «اَلگن» روی تپه‌ای شکل گرفته که خود در میان سایر تپه‌ها و کوه‌های اطراف احاطه شده و در مرکزی‌ترین نقطه همان تپه قلعه‌ای اعیانی ساخته شده که از قدیمی‌ترین بنا‌های روستاست.

از شله ناردون تا نان‌های خوش طعم

«شله ناردون» یکی از غذا‌های سنتی این روستا‌های «اَلگن» است که در روز‌های پاییز به ویژه هنگام بارش باران پخت می‌شود این غذا با اناردانه یا همان دانه‌های انار خشک شده، برنج و آبگوشت تهیه می‌شود.

به‌علت وجود بلوطستان‌ها در این منطقه و فراوانی میوه بلوط وحشی، نان بلوط با طعمی متفاوت و میوه بلوط به صورت کبابی از خوراکی‌هایی هستند که احتمالا در مناطق دیگر کشورمان کمتر می‌توانید مثل آن را امتحان کنید.

نوع دیگری از نان که از مخلوط آرد گندم و جو به دست می‌آید و به آن «اربیز» می‌گویند نیز در این منطقه زیاد استفاده می‌شود، اما به‌خاطر فراوانی دام، کباب‌های بسیار لذیذ یکی از به‌یادماندنی‌ترین غذا‌هایی است که در این روستا میل کرده‌اید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.