بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی اجرای الگوی نظام‌مند رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن زنان غزه پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی دیانت و تعهد، مهم‌ترین ویژگی‌های مادر شهیدان حسن و مجتبی خوراکیان بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران آشنایی با فواید جو پرک برای سلامتی کودکان ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان توسعه مراکز همسان‌گزینی و اعطای وام ازدواج، دو محور اصلی قانون جوانی جمعیت در حوزه ازدواج استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران فرازوفرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی مادر علی انصاریان: با درگذشت فرزندم، دنیا برایم ایستاد تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی
سرخط خبرها
اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۲۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
گردو حاوی اسید‌های چرب امگا۳ است و به همین دلیل به عنوان غذای مغز شناخته می‌شود؛ زیرا این اسید‌های چرب برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از تأثیرات مصرف گردو بر سلامت مغز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عملکرد شناختی: 

مواد مغذی موجود در گردو، به ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳، برای عملکرد سلول‌های عصبی مفید هستند و می‌توانند به تقویت حافظه و فرآیند‌های شناختی کمک کنند.

افزایش حافظه: 

مصرف گردو می‌تواند به افزایش ظرفیت حافظه کمک کند. اجزای موجود در گردو، مانند فیبر و آنتی‌ اکسیدان‌ها، می‌توانند به بهبود عملکرد حافظه و یادگیری کمک کنند و در کاهش خطر اختلالات مرتبط با پیری مغزی موثر باشند.

پیشگیری از بیماری آلزایمر: 

مصرف گردو می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در گردو می‌توانند به محافظت از سلول‌های مغزی و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کنند.

منبع: آقای گردو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.